Ostaje li Sarajevo bez plina? Održana vanredna press konferencija, evo kolike zalihe imaju Toplane

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

***

***

adi

svake godine lazno prepucavanje sa ciljem pljacke naroda, tacno cu prestati placati toplanama nek hebu *****, nek mi ukinu grijanje, ne zelim sa stokom vise da imam posla

***

***

333

Pa dakle, imali li iko da nije uhljeb i prevarant i da ima dva grama mozga i modikum upravljacke sposobnosti? Stvarno smo u vrh drustva doveli najgori talog.

Čemu?

Čemu brisanje redakcijo? Rekao sam samo da ima i drugih energenata kao što su struja, drva, ugalj, pelet, toplotne pumpe, a rekao sam da ima i alternativa kao što su gume, plastike, cipele, naravno za ne daj Bože. Ja, i rekao sam da je sve bolje od ucjene naših draaagih komšija. I šta je sporno, čemu brisanje?

***

***

Paronja

Uplatite de treba,pa ce biti plina. Vazda drama.

Za turkolikog

Lijepe riječi su ukras!

Dirkanje

Zašto turista ne nametne gas?!

***

***

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

***

***

Loši pokušaji

***

Gost

Panika vam zbog plina da se ne smrznete a prijetite ratom. Koliko bi izdržali kad ste u okruženju?

Hahahaha

Panika vam zbog plina da se ne smrznete a prijetite ratom. Koliko bi izdržali kad ste u okruženju? ka Gost Hahahaha o čemu ti budalice, kakvo okruženje, kakvo smrzavanje? Misliš, sve to bi ti želio ali... hahahah kakvi likovi piskaraju, rade, botuju hagaga.

***

***

/ Najnovije