Osman Bećirović za manje od sat vremena ostao bez 15 hiljada komada pastrmke: "Sve su uginule"

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samir

Ja u ovo vidim priliku. Svi koji imaju ostavljena "sredstva sa strane" evo prilike da se sa ovim vrijednim covjekom uortaci i oplodi novac.

Dono

Pemzija u FBIH a posao u RSu.

Da ti imas tehnologiju koja treba,

ne bi ti uginula ni jedna jedina. Ali po naski, grlom u jagode i ¨zdravim razumom¨: sta ba tu ima, iskopas rupu, izbetoniras dno i okolo, ulaz i izlaz vode i stavis resetku da riba nemere utec, sta ima tu vise, pajeltako? Eh eto sad razmisljaj sta jos ima po svijetu da im odrzava nivo kisika.... Drugi put se neces bavit onim sto nisi studirao.

/ Najnovije