Amar Ćatović: Ne tražimo već zahtijevamo ravnopravnost

/ Komentari (13)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ralle

Pederčino..

kukac

Amele kako neko moze znati koje si ti seksualne orijentacije kad recimo udjes u kafic ?

opari se

Mogu li ovo da shvate da niko nije protiv njih, mozda neka mala grupica od 1 % ljudi.. Nemate porebe da blokirate ulicu bezveze..

Vidimo se idući mjesec u Banja Luci!

.

Veteran64

Degenerici!!! Da nije bilo snajperskih gnijezda pitao bih vas za "demokratiju" :)

Gdje je medicina digla ruke preuzela udruzenja za ljudska prava!

.

Od ovog

je i majka digla ruke a drugi treba da ga podrže!? Sumrak čovjećanstva!

Šerbo

Amel bi htio da se sa frajerom slobodno fata na javnim mjestima, kinima,kafanama, tramvajima ,u školi , na fakultetu itd.. E Amele sigurno to nećeš dočekati.

Nadimak

Ne volim gledati ni hetero parove kako se hvataju i bale jedno po drugom u javnosti, pa tako ni ove lgbt. Nikoga živog ne interesuje šta radite u kućama ili stanovima, niti bi vam ko šta zabranjivao. Furate se bez veze, niste nikom bitni!

cudan vakat

Sad hoce da kaze na osnovu cinjenice gdje ga prima ili mece, da je to nekakv uspjeh i razlog za ponos. Ovome napacenom balkanskom narodu samo jos to treba.

Guest

Guest I gladni traze ravnopravnost nije im ni do njih samih nego djecu da nahrane. Pardon vi ne znate sta je to.

Guest

Guest Zasto moje komentare ne objavljujete sugo jedna potplacena. Ima ko ce objaviti istine stitite lopove i devijantne fujjj.

Uh

Čuj pedera, on nešto zahtijeva! Mrš u pedersku Evropu, pa tamo zahtijevaj! Ovdje smo još, fala bogu, normalni!

/ Najnovije