Orban u Banjoj Luci održao hvalospjev: "Uvijek sam odavao priznavanje vama Srbima"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Orban

Uvijek sam vam odavao priznanje pogotovo kad mi dajete svoje resurse da sa njima raspolazem kako hocu a od kojih vi nemate nikakve koristi.....hahahahaha

Bosanac

Doso cigan kod PSA dodika po pare cigani vole samo pare

Ništa to

Jes da smo Srbe u drugom svjetskom ratu po Vojvodini tamanili, bacali u Dunav ali to se ne pika.

Veom bezobrazno od Orbana

Orban ‘ne zna’ da se Srbija zestoko mijesa u unutarnje stvari BiH. Nije mu palo napamet. Zaboravio i na genocid, progon, etnicko ciscenje nesrba. Zaboravio da je orden oko vrata vezan za ustavno osporeni dan. Zmiri na cinjenicu da su ‘konstitutivni narodi BiH’ nacije Jugoslavije. Nisu povijesni narodi ni dijaspora susjeda. Ne zeli Orban znati sta kaze Ustavni sud BiH o vlasnidtvu nad drzavnom imovinom. Bezobrazno i maliciozno.

Veriga

Hvalospjev da se dokopa resursa BiH. Treba stati u kraj ovom cerecenju drzavne imovine. Hrvatska, Srbija, Madjarska, VB… Sve bez pitanja vlasnika!

Strasno sto im se daje uopste imalo paznje

Kompletni idioti

fsadf

Dakle očekivati je da se Orban i Mađarska ne petlja u naše stvari!?!

Žaboliki Cocksucker

Bljak

Novinar

Procitatjte u danasnjoj Politici clanak БиХ призната на основу лажног обећања Алије Изетбеговића i mozda ce vam biti jasno sta ste samo sebi uradili moji dragi BiH muslimani.

***

***

333

S obzirom na rasciscavanje po Evropi vezano za ruski uticaj, koje je pokrenula invazija Rusije na Ukrajinu, ovi se korumpirani desnicari odlazu/sklanjaju do daljnjeg. Sve cemo manje vidjati ove seoske parade politickih karikatura a la parodija na Musolinija, sto se kite predimenzioniranim, jeftinim ordenjem koje je potpuno devalvirano. Kada se danas pogleda ekipa koja je proturala pricu o islamskom terorizmu u BiH - Kolinda, Jansa, Orban, Milos Zeman, Kurtz, i slicni njima - ne treba se tu vise puno analizirati. Svi se sada pojavljuju na zvanicnim spiskovima ruskih nocnih dama sto su radile po Evropi, koje se sada sklanja zbog evropske sigurnosti.

333

@Novinar Fakat trazite od centrala neki apdejt, floskule i supljaci su vam zastarjeli. Kao i ideologije iza kojih stojite, vasi nalogodavci se nikako ne mogu prilagoditi promjenama. Nije ni cudo, nikada ni nisu bili vele pameti.

Iva

Koliko je RS KOŠTALA ova šuplja priča? Koje su poslove dobile firme Orbanove kćerke i zeta? Orban mrzi sve uključujući pola Madjara!

***

***

Wrr

Procitatjte u danasnjoj Politici clanak БиХ призната на основу лажног обећања Алије Изетбеговића i mozda ce vam biti jasno sta ste samo sebi uradili moji dragi BiH muslimani. ka Novinar FUJ LAZOVE I SIJACU MRZNJE MEDJU NARODIMA

***

***

Strahoba

Uz ova dva lika i Vucica, dodati jos onog iz Rusije, Kima iz SK i idiota iz Izraela i imate Dream Team za postiditi se svugdje u civiliziranom svijetu

Ja palaho volim vlahinje

Procitatjte u danasnjoj Politici clanak БиХ призната на основу лажног обећања Алије Изетбеговића i mozda ce vam biti jasno sta ste samo sebi uradili moji dragi BiH muslimani. ka Novinar De mi broj da se čujemo!

/ Najnovije