Oproštaj od Mijovića: Bio si uspravan. I kad nas je to u Beogradu glave moglo koštati

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

!

RIP!Dobri bosanski čovječe!

ja

iiiiiiiiiii?!

preminuo u Istanbulu

tu nek i ostane.

Guest

R.I.P. za dobrog icovjeka,- ljudi u !!

Jao

Nek ti je laka crna zemlja a da si bio covjek, nisi. Kraj

Hugo

Nek ti je laka crna zemlja a da si bio covjek, nisi. Kraj ka Jao Nikad nisi cuo/cula onu O mrtvima sve najbolje? Ne znas gdje tebe, i ovaj olos iznad tebe, ceka nesto. Lose u svakom slucaju, jer ste pokvarene duse i nemate pijeteta ni dobrih osjecaja. Sjetite se, i vi cete tamo negdje 2 m under.

Guest

Guest Zasto dopustate da se ovako nehumani komentari objavljuju od maloumnika.

PapeMehlem

Vlasta je bio dobra raja, ali klincevi portali moraju prestati ovo zvati "herojskom borbom sa rakom". Onloloski pacijenti jednostavno idu kroz dril i kroz protokol, slijefe raspored i to je sve. Nema borbe. Nema herojstva.

suljaga

I ovo malo svijeta sto valja ode. Pokoj mu dusi.

R.I.P.

Dobri gradanin grada Sarajeva! Uvijek bio covjek i ostao covjek i u najtezim momentima! Veliko HVALA!

/ Najnovije