Opozicija u akciji: Bišćević-Tokić podnijela zahtjev Ustavnom sudu FBiH zbog imenovanja Vukoje

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Samir

Bravo **** ih Vukoja

Jasmina

bi glasala za Jasminu, nego sta

Ja1

Kako su neposteni ovi sdfaszabih, dok su birali clanove sda ******vni sud sve je bilo ok. Trojka, izaberite ga sad na inat

MrziteljPDA

SDA=SNAGA NARODA! Trojkaši su izdajnici!

FUJ

Kakva gadura..

Haha

***

Sale

Šta hoče ova sda kreketuša?

***

***

Pa skontaj malo

Sve nam je krenulo nizbrdo od kad je Bakir sjeo na čelo SDA. Došao na vlast smicalicama i prevarama na glasanju, a tako se nastavio ponašati u svakodnevnici. Potakinjao krize tamo gdje ih nije bilo u odnosima sa srbima i hrvatima-izgubilo se povjerenje. I pođe nam tako život u njegovim borbama i spletkarenjima.

/ Najnovije