Općina Stari Grad prodaje zemljište: Gradi se 10 zgrada, ovo je cijena

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

jasta

Evo nove Tibre, 14 spratova bez parkinga

Ovo

je poljoprivredno zemljiste! Nijedna kuca u okolini ziher nema dozvole a sad ce jos zabosti zgradurine posred njih, ima li kraja? Na ovom podrucju je trebalo dozvoliti samo prizemne vikendice, sve ostalo je zlocin.

Damianusdarcus

Evo nove Tibre, 14 spratova bez parkinga ka jasta ... tako i rade... potpišu ugovor do pet spratova (ne treba lift) i onda je jeftinije... dok se okreneš "neprimjetno" izgrade još pet spratova a uporedo su pravili i lift i eto ga... manje oporezovano, više stanova, veća zarada, inspekcija "zabrinuta"., politika "ugrađena"... urbanizam? ... koga briga za urbanizam... jadni smo!!!

Zong

Zali boze zelenila.

Bizmark

Čuj zgrade ma moscanisi na Vasin Hanu pardon sda je sad prekrstila vasin han 70%vratnika sedrenika vladinog Gana nema dozvole i bespravno je i sad će te još tu roknut onu ružnu Tibru uništite sve šta ima veze kad pokrenete klizište bit će kvalitetno ne kao ono osamdeseti....

.

kakvi debili, ne znate nista drugo ni napraviti

zaustaviti ovo!!!!!

a na ovom zemljistu napraviti mini vrtove za penzionere koji zive u zgradama u starom gradu i rado bi uzgajali svoje povrce. zar bi bio toliki problem organizovati im neki kombi jednom dnevno do gore. a taj novac Hadzibajricu namakni od bespravnih kucerina, ako imas muda, ipak su to glasaci.

Mex

Sda hadzibajrić u akciji hahahaha prodaće majku rodjenu

/ Najnovije