Općina Centar: Iz Naroda i pravde iznijeli optužbe na račun načelnika, SDP-a, Naše stranke, SDA...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

HZ

Oni se našli uvrijeđeni, a sva direktori koje je NiP imenovao u Kantonu Sarajevo svukoše te ustanove u ravan svojim neznanjem i bahatošću. Nikad gora garnitura imenovanih rukovodioca nije bila, mislio sam da su SDA-ovci dotakli dno sa svojim direktorima, međutim izradih se.

Blue

Samo malo, jeste li vi kao stranka u svoja njedra primili bivse SDA jurisnike, ljude iz prvih stranackih redova, iste one koju su ucestvovali u prevarama, obmanama i nezapamcenoj lobotomiji i pljacki ovog naroda? One koji su ZNALI za SVE prljave rabote za koje ce MORATI odgovarati pred narodom BiH!! Samim tim i NiP ce se naci na optuzenickoj klupi! Kardinalna greska? Da, koalicija sa blijedom sjenom zlocinacke stranke je bila kardinalna greska. Ali, ko ce Dini vjerovati, i u jogurt ce puhati!!

Hercegovac u Bosni

Pocelo je, rusenje opozicije.Podcjenjuju sda, imaju oni svojih igraca i u NiP ,koliko hoces. TZV SPAVACI.Samo pratite, masina je to.Sad ce doci i Erdogan da ih podrzi a matrica kao kod Dodika, znaci SPC-Putin-Vucic.Uzas!Ne znam ko je gori pozicija ili opozicija.

Ale

***

BUUM

Konakovicu NIPOVCI de malo do starog grada vaseg goljeege hadzibajrica a i ostale Opštine Opcine imaju aferim podosta ali stari grad to je dno dna ako nesto radite radite kako treba ako hocete da budete vlast dobijete na izborima dosta nam je supljaka

N

Još jedan od dokaza lopovluku, prevara ,Milke u političkoj stvarnosti Bošnjaka , samo naprijed što više takvi stvari da vam se dešava, što više svađa i rasipanja , sa srećom

/ Najnovije