Sarajevska bolnica obilježava 155. godišnjicu postojanja: Opća je spas za Sarajevo

/ Komentari (3)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dzaba vam i samoreklamiranje i sve podvale

Vi ste bili i ostali CETNICKA BOLNICA u kojoj se najlagodnije osjecaju PETOKOLONASI...niste vi ni B od bolnice..

Nevjerovatni su

Podplate dusmani neke od ljekara sa KCUS,ponude im kudikamo vecu platu(kad dusmanin placa da nesto unisti,onda ne stedi),oni daju otkaz i on da sistemom"automatizma" ekspresno dobijaju poslove u ovoj srbokomunistickoj ustanovi.Bez konkursa, bez potrebe, bez icega...samo PREDJu sa posla na posao. I to je "legalno" po "TROJCI"!?Ja ne znam ko je ovdje budala i ko muti ,ko je muljator i varalica.

Takvi su ONI

Podplate dusmani neke od ljekara sa KCUS,ponude im kudikamo vecu platu(kad dusmanin placa da nesto unisti,onda ne stedi),oni daju otkaz i on da sistemom"automatizma" ekspresno dobijaju poslove u ovoj srbokomunistickoj ustanovi.Bez konkursa, bez potrebe, bez icega...samo PREDJu sa posla na posao. I to je "legalno" po "TROJCI"!?Ja ne znam ko je ovdje budala i ko muti ,ko je muljator i varalica. ka Nevjerovatni su To nije "afera" ali ne daj Boze da je stagod neki ugledniji Bosnjak napravio, ili da je BLIZU neko iz SDA.Vidio bi frcanja fasizma na njihovim medijima jarane.Nebi skidali mjesecima sa naslovnica dok nebi napumpali kakvu"aferu". Ali zato na naslovnicama nema slucaja iz Jajca, jer tamo je ustaska mladez HDZ zlostavljala Bosnjakinju.To treba da bude normalno i ne prilici"aferama"!?Sram vas bilo petokolonasi!

/ Najnovije