Oni su novi članovi Predsjedništva BiH: Ovo su njihove biografije

/ Komentari (24)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mil8

***

Polako

Bakir je maknut sa ovim izborima, a sa narednim će i Komšić pa da Bosna napokon krene napred. A i ovaj Šmit je napokon počeo da mjenja stvari....

Vera

Bakire gdje su ti sada dronovi i vagoni......Bakira je uništilo to huškanje na rat, dobro je da narod pokazuje da ima bar malo mozga i da mu je dosta rata i da miče takve. Parazit Komšić neka se nasiti od zadnjeg mandata.

Bosanac

***

Zenica

Lijepe riječi su ukras

Ljiljan

Lijepe riječi su ukras

Hrvatsko cvijeće

***

Vraćanje korenima

Bošnje, šta se čeka........SRBI U HRVATSKOJ MASOVNO MENJAJU IME I VERU IZ STRAHA Štrbac izneo poražavajuće podatke: Hrvati se raduju što nas je sve manje!

Milanović persona non grata!!

Milanović persona non grata!!

Kažu

Iz Hrvatskih autocesta kažu da je Pelješkim mostom u dva mjeseca prošlo čak 775.000 automobila!

Milanović persona non grata!!

Milanović persona non grata!!

Milanović persona non grata!!

Milanović persona non grata!!

Jovo

Plenkovićevo lobiranje u EU rešava stvari, Šmit im je obezbedio Dom naroda i najavio da ide dalje, a to je da ne mogu Bošnjaci birat rvatima....videćemo. Ma opasan je Plenki, eto pritiska po EU i da blokiraju Srbiju uboh sankcija Rusiji....

Milanović persona non grata!!

Milanović persona non grata!!

Hrvati izabrali Bosnjacima clana predsjednistva!

:)) HAHA, LOL; karma is a bi-tch.. Hocete Vi nama nametat Komsoglua, mijenjanjem izbornog zakona u farsu prije 12 godina?? Eh, pa vidite, sada i mi glasamo za vaseg clana. I rezultat?? Pa-paaaaa Boookir :) :)))

To i ja mislim.

Bakir je maknut sa ovim izborima, a sa narednim će i Komšić pa da Bosna napokon krene napred. A i ovaj Šmit je napokon počeo da mjenja stvari.... ka Polako ............... Na slijedecim jos odstranit zlog covjeka, zlikovca od Komsoglua i polako ce krenut Bosna naprijed, na radost svih nas!!!!!!!!!!!

Haha

Podsjetimo se i na slučaj kandidatkinje bošnjačke nacionalne manjine na Kosovu Adrijane Hodžić, čiji je izbor u Parlament Kosova poništio kosovski Vrhovni sud jer se utvrdilo da su za nju glasovali pripadnici srpske manjine na Kosovu

Kažu

Bošnje, šta se čeka........SRBI U HRVATSKOJ MASOVNO MENJAJU IME I VERU IZ STRAHA Štrbac izneo poražavajuće podatke: Hrvati se raduju što nas je sve manje! ka Vraćanje korenima A vaši sveštenici pokazuju da je sve više ateista u hrvatskoj. HAHAHA.

Kažu

Biblija, Izaija 13:16: "pred očima smrskat će im dojenčad, opljačkati kuće, silovati žene." hrišćanstvo/katoličanstvo? Ne hvala. E to nam sprema velika hrvatska i velika srbija. Fuj.

Real Kažu

Iz Hrvatskih autocesta kažu da je Pelješkim mostom u dva mjeseca prošlo čak 775.000 automobila! ka Kažu Isto kažu da se posjete hrvatskih dama noći BiH pojačao za 200% od puštanja tog mosta u promet. Ohoho stižu mlade šokice.

Kazu

***

Kazu

i da me Fratar ****

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

maximus

Smidth je kriminalac kome jer je u trenutku Izbora promjenio Izborni Zakon i Ustav na sta nema pravo.

/ Najnovije