Oklopna vozila na ulazima u Srebrenicu, Mujanović: "Jasno je šta pokušavaju"

/ Komentari (17)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Logicno

***

Tabasco

Gdje su sada svi veliki branioci. Narod prepušten zastrašivanju, i ponavljanju 92., ...

23nm

Otkud policija RS-a u RS-u?

Peace Lilly

U MAJU 92.g. mucki su ubijani srpsko CIVILNo stanovnistvo, kako u selima, tako i u gradovima sirom BiH. I to 92.g. Niko nikad nije odgovarao …naser oric nije ni vojnik ni heroj nego ubica djece, staraca, zena FUJ FUJ FUJ FUJ

U rezoluciji treba da stane

J E B O bosnu J E B O muslimane

Ma ne rise

***

ISTINA

***

Peace Lilly

Vijecnica je zapaljena jer je riznica Istine ka Ma ne rise<<

PRESTANITE VIŠE

***

Pitanje jedno?

Da li mi neko može odgovoriti na ovo pitanje? Zašto se policija MUP-RS ponaša " ratnohuškački" za razliku od policije iz Federacije BiH?

BRANE #

Ljudi moji! Da li se iko za sve ovo vreme zapitao zašto se mi prepucavamo?! Zašto nam ovo treba! Mi rat ne želimo! Osetio sam rat I ne bih voleo da se ponovi! Izgubio sam svoje drugove ( I muslimane I srbe), izgubio sam svoju mladost! Opametite se više! Genocid je bio to se ne sme poricati, I budala zna da je bio! Grob je isti kakav god da bio! Zato ne pratite politiku! Pustite I rezoluciju I priče! Neka sve ide svojim putem! Pozz od srbina!

BA1

***

Celo

***

333

Samo ih ignorisati i dalje, i pustiti RS da izvrsi samoubistvo.

Derim

Lijepe riječi su ukras!

Derim

***

Derim

***

/ Najnovije