Ogromne gužve u Općoj bolnici, Gavrankapetanović zamolio za strpljenje: Mi smo mala gradska bolnica

3
I.S.
Ogromne gužve u Općoj bolnici, Gavrankapetanović zamolio za strpljenje: Mi smo mala gradska bolnica
Screenshot/ Goran Marković / Gužve u Općoj bolnici

Nakon što su građani Sarajeva objavili snimke na kojima se mogu primijetiti gužve u Općoj bolnici, redakcija portala Radiosarajevo.ba kontaktirala je Ismeta Gavrankapetanovića, direktora ove ustanove.

"U skladu sa planiranom dinamikom pregleda i endoskopskih procedura u okviru 30 dana danas ( zadnji dan u septembru) daju termini za pregled gastroenterologa i endoskopske preglede ( indicirane u redovnom terminu).

Svi hitni pacijenti naravno budu pregledani odmah. Termin pregleda se može rezervirati telefonom i lično na Kabinetu gastroenterologije.

Velike gužve u Općoj bolnici

Interes pacijenata da pregled uradi u Općoj bolnici prevazilazi naše prostorne i kadrovske kapacitete, međutim mi se stavljamo na raspolaganje našim sugrađanima i niko neće ostati nepregledan i nezbrinut.

Svi pacijenti koji imaju indiciran pregled gastroenterologa, a danas se jave u Opću bolnicu dobit će svoj termin u oktobru.

Molimo naše pacijente za strpljenje zbog zaista prevelikog interesa za naše usluge.... mi smo mala gradska bolnica kojoj sada gravitira gotovo milion ljudi", poručio je Gavrankapetanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije