Ogranak SDP-a se ogradio od "antifeminističkog ispada" Mijatovića protiv Karić

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

King

Ja se ogradjujem od ogranka iz zepca obzirom da su to neki anti-protiv tipovi koji nemaju pametnija posla nego protestvovat protiv baklava

:-)

ahahahaahaha! Pa nisu oni protiv baklava - nego protiv Vojina, koji je seksist. Nema više antifeminista u komunista. Sada ima da volite žene. Što je lijepo. A gradonačelnica je puno slatka i draga. Ko ima nešto protiv nje ja stvarno ne razumijem.

J

A gdje tacno u ovom tekstu pise sta je to vojin njoj rekao i zbog cega je antifeminista? Pa nigdje, jer nepismeni sda talibanski novinari to nisu bili u stanju da napisu, sto samo pokazuje da su nikakvi novinari.

@:-)

A sta joj je to rekao, jer u ovom tekstu nepismenih sda novinara nigdje ne pise? Znas li uopste, osim sto ga osudjujes bez znanja?

King

Ovi ogradjeni od kojih se ja ogradzujem kazu izmedju 25:12 i 25:25, a tad prica da je baklava super..ne kontam, sta su im baklave krive?

/ Najnovije