Ogorčenje bh. javnosti nakon Schmidtovog nastupa: "Otvoreno laže, ne zaslužuje dužnost koju obavlja"

/ Komentari (37)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ogorčenje bh. javnosti?!?!

koje ba javnosti?! MAHALA NIJE JAVNOST, MAHALA JE ŠLJAM!

whitesox

***

jvjbhkjkljljč

A što ste nvrli na ovog turistu, vi ste mu izmislili funkciju koja mu realno ne pripada a sada skvičite.Ništa što on uradi, odluči i kaže po međunarodnom pravu nije validno stoga samo odlučite da ga ne priznajete i gotova priča ;)

Haha

Muslimani se samo vrte u krug ko mačke oko vruće kaše, ali nikako da mrskog turistu ne steraju!

Bosanac

***

288

Hrvati će skupo platiti ove prevare. Mislim na obični narod, kojeg HDZ gura u provaliju.

Mile

***

Ma

***

Hohoho

***

R BiH

***

Franja z Trgovišča

Kaj ni bil oni jen bedak kaj je ubil nosečo Sofiju ,pa mu i spomenika v Sarajevu naredili.

Vosna

***

Edo

***

Mikib

Nacisto, prokletnice jedan...verpiss dich

Prometheus

Lying Kraut!!

Heelix2

Pa vidite sada da ga je trebalo spriječiti po svaku cijenu kakvo je zlo izazvao. Večeras u Cinestar 4DX Sarajevo bila projekcija filma Wannsee konferencija - konačno rješavanje židovskog pitanja" koji je organizirala Fondacija Konrad Adenauer i film koji prati istorijske činjenice o odluci da se pobije 11 miliona Jevreja širom Evrope. Možete misliti na projekciju dođe VP Schmidt koji u BiH nameće segregatorske zakone a koji se također prije u Njemačkoj zalagao da se pomiluje jedan od pilota Luftwaffea, neki naci major pilot, i isti Schmidt je učestvovao i na panel diskusiji nakon filma, koju sam zaobišao istog momenta jer mi se lik gadi.

Kako ono...

saćemo da pocepamo tu bolesnu, tzv, bih ko svinja šufericu! ćao "bosno", nema te više!!! ka kako su se bre lepo zbližili hrvati i srbi!! Kako vas ono naziva Zoki? Ahaaaa.. Sjetio sam se.. OPANČARI... Čestitam, čestitam

Opet

Sve sto Bosnjaci prihvate to bude protiv njih. U cijelom svijetu ekstremisti i fasisti uzimaju maha

Evropa nije krscanska od 1789.

koje ba javnosti?! MAHALA NIJE JAVNOST, MAHALA JE ŠLJAM! ka Ogorčenje bh. javnosti?!?! I to lazes ko dzukac.

Jednoruki

Aplaudiranje s jednom rukom je smiješno.

Jednoruki

PS: BiH u ovakvim uslovima postaje nemoguća misija. Nužna je prekompozicija: BiH cela iz tri dela.

Error

Jeste upitali one kojima obezbjefii fotelju ovaj mali čovječuljak sumnjivog morala koji je u svojoj zemlji ništa a u našoj obični milljenik fašista u koje se ugledao. To što gajimo iluzije da je naša vlast pro bosanska i narodna je jedna velika smijurija i cirkus.je li tamo bi neko iz naše vlasti?Pa ne . Naravno.kolonizator izvještava o koloniji.roblje ćuti i klima glavom

Tetka

Dokaz da je i u njemackoj papaka masa. Šmit.

Adi

***

Adi

Lijepe riječi su ukras

***

***

Schmidt

***

Lijepe riječi su ukras

Lijepe riječi su ukras

Gh

Bosnje pljuju po smitu samo zato sto nije slijedio ustaljenu praksu prethodnih visokih predstavnika, da namece odluke iskljucivo u bosnjacku korist, a na stetu srba i hrvata. Punih 25 godina donose odluke samo u vasu korist i sada samo jednu u korist hrvata i odmah vam ne valja, koje ste vi ljudsko smece holidejinci.

Austrijskom konjusaru

Kaj ni bil oni jen bedak kaj je ubil nosečo Sofiju ,pa mu i spomenika v Sarajevu naredili. ka Franja z Trgovišča Sofiju i njenog muza franca ferdinanda su austrijanci svjesno zrtvovali, jer je na austrijskom dvoru bio omrazen, a i bio je ozenjen slavenkom, koje nijemci smatraju nizom rasom. Da ne govorim da je ferdinand bio tek 17. na listi da naslijedi franca jozefa, pa su njegovo slanje u sarajevo vidjeli kao odlicnu priliku da se rijese njega i njegove trudne, "neciste" zene, a da istovremeno optuze srbiju za to, da bi konacno imali povoda da objave srbiji rat, koji su dugo pripremali.

Kralj Bosne Ostoja

Nema mira na Balkanu dok se van maticnih drzava ne ukinu “konstitutivne” nacije Kraljevine SHS. Nisu one dijaspora ni narodi Srbije i Hrvatske.

Lana

Javnost zvana Bošnjaci, Hrvati i Srbi prezadovoljni izlaganjem. Dosta je majorizacije!

Veze ti nemas lazni ostoja

Nema mira na Balkanu dok se van maticnih drzava ne ukinu “konstitutivne” nacije Kraljevine SHS. Nisu one dijaspora ni narodi Srbije i Hrvatske. ka Kralj Bosne Ostoja Ta konstitutivnost je nastala u avnoju a ne u shs-u, pojma ti nemas, knjigu u sake pa uci.

Hahaha

***

Tješi se

***

Hahah

U Njemackoj za 'take kazu "Arschloch"!

Mario

Lijepe riječi su ukras

/ Najnovije