Oglasio se Sindikat policije MUP-a TK nakon ubistva Amre Kahrimanović: Štetno širenje dezinformacija

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Komšija

Kada neki službenik policije na ovakav način likvidira nekog korumpiranog političara ili nekog kriminalca, što je potpuno isto, ja ću mu prvi čestitati.

nasvasta

Dolazi na naplatu nepotizam i uhljebljavanje magaraca lažova tupana sa papirima iz štamparija Travnik Kiseljak Vitez ŠirokiB Brčko RS koje su osmišljene da intelektualno moralno unište Bošnjake,što se više vadite sve više gubite u očima časnih ljudi.

Pouzdano

***

Iva

Ovi su drski bezobrazni i pokvareni Policija nema ugled i smiješno je da nitko nije smijenjen ni podnio ostavku!

/ Najnovije