Oglasio se Puljić: Čovjek koji je televizijski odgovoran za debatu Harris-Trump je rođeni Sarajlija

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Rođo

Šta mu dođe Belmin ? 15000 KM ?

Moler ili soboslikar?

Sta je od tog Puljko?

Sve 5

Ali, od jednog dobrog tv profesionalca- dok mu je brat nepismeni mediokritet- Puljić je skribomanski i diletantski nabildao megazvijezdu- ispade lik nekakav tv mag. I svako malo drobite o njemu kao da je neviđena ingenioznost- s IQ- om Hawkinga ili Einsteina-a ne to što je. Provincijska iskompleksirana optika: naš čovjek u Americi, na vrhu svijeta! 🙈🙉🙊

Jah, skribomanska ingenioznost viri iz tvog koment

>>Ali, od jednog dobrog tv profesionalca- dok mu je brat nepismeni mediokritet- Puljić je skribomanski i diletantski nabildao megazvijezdu- ispade lik nekakav tv mag. I svako malo drobite o njemu kao da je neviđena ingenioznost- s IQ- om Hawkinga ili Einsteina-a ne to što je. Provincijska iskompleksirana optika: naš čovjek u Americi, na vrhu svijeta! 🙈🙉🙊 ka Sve 5<< Zamalo da da pokrije zavist.

Za razliku

>>Ali, od jednog dobrog tv profesionalca- dok mu je brat nepismeni mediokritet- Puljić je skribomanski i diletantski nabildao megazvijezdu- ispade lik nekakav tv mag. I svako malo drobite o njemu kao da je neviđena ingenioznost- s IQ- om Hawkinga ili Einsteina-a ne to što je. Provincijska iskompleksirana optika: naš čovjek u Americi, na vrhu svijeta! 🙈🙉🙊 ka Sve 5<<

Poli

Poltron pristrasni fuj.

IVA

ZASTO MRZITELJI BIH PRO U ILI PRO CET ,NACIONALISTI I FA.ISTI PLUS GLUPI POLUPISMENI BALKANCI KOMENTIRAJU NESTO O CEMU NE ZNAJU NISTA??????

/ Najnovije