Oglasio se novinar koji je snimio Turković u šopingu: Ne vjerujem Vam, ministrice

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

kapa dole momak...mangupski,sad u gard ..pokrij bradu jer slijedi serija napada botova i istomišljenika dotične...sretno i navijamo za tebe.

Toni

Pa sto Bljaksera "novinaru" jbmti skolu koju si "zavrsio"..

Seo

Hahahaha sto su se uzdigli SDA botovi. Bravo za novinara

boki

bravo majstore. E da nam je više ovakvih novinara koji imaju muda. Sad će se vjerojatno oglasiti i Bake da brani ovu debelu kozu, kao što je branio tezu navodne ugroženosti i svoje supruge kada je dao službeno vozilo predsjedništva da je voza. Da je normalna država, ova debela koza bi dala već jutros ostavku. Al pošto nije, nastavlja i dalje da za nos voza narod ove napaćene države. Trpi narode kad si stoka. I da još nadodam, da nebi bilo nešto na "nacionalnoj" osnovi, jer ovi se naj više vole izvlačiti na to, isti su i ostali, bez razlike.

Abdulah

To i jeste problem ovog drustva,na stranu korupcija i sve sto unistava ovu zemlju vise od 20 godina,ali ovo nije objektovno novinarstvo ljudi novinarima vise ne vjeruju nazalost.

Trlababalan

Hajde ba šta ste navalili ko lešinari. Ovaj novinar puno nešto zahtjeva. Možda da mu Bisera da i rješenja o naslijeđivanju i stanje na njenoj kartici i spisak namirnica koje je kupila i kopiju diplome i rodni list hahaha. Dokle samo ovo može ići. Prijavi tužilaštvu neka sprovede istragu a ne ovako javno sebe reklamirati a pljuvati po ministrici.

JA1

Bas su nerazumni ovi novinari, pa oni bi htjeli da SDA kadrovi zive bez korupcije a HDZ i SNSD moze korupcija. Hahahahaha e ovo mi je najkace kod botova

Narod

Jel prijavila imovinu prije nego što je došla na funkciju, na koju je postavila SDA?! Šta je imala, a šta ima sada! Zna se kolika je plata! Porijeklo novca kojim je kupila sve nekretnine! Pod hitno provjeriti!

Dedo

Zatega je po svemu sudeci jos jedann nezavisni Radoncicev isprdak koji se bavi novinarstvom koliko se KLADIONICARI BAVE humanitarnim radom.

Klio

Kakav narod takva i drzava.

deba

i fahrini i ministrica su na istoj deredzi...

/ Najnovije