Oglasio se Novalić nakon odluke Suda: "Da istina je. Idem u zatvor"

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

alejalipa92

Sarajevski Sanaderi odoše? Sada su na redu Banja Luka i Mostar. Hajmo , navijamo za Lažnog i Lažova !

Das ist Walter

No sikiriki, miki! Sad će STRANKA upregnuti medije i mašinerije- da sve ove notorne i kriminogene pretvori u mučenike i evlije!

Po leđima pendrek praši

Naprijed naši robijaši!

Spahina 14 na respiratoru

A ahbabi i malinaši u zatvoru! Mashallah, inshallah, Ako Bog da, tako svi do jednoga!

nasvasta

Nek si kćerke pomogao da postanu milionerke na babu to obraza nema milioni se vrte a ono hoće i pare za električni auto dok borcima sms porukama sakupljamo za liječenje .Haram vam svaki zalogaj do sedmog koljena ko god je kašiku na račun nas snaših leđa kusnuo.

Hdhd

***

A osch u Zenicu???

Il ces na Kulu, uz TV, internet, mobach... malo golfa zaigrat popodne i tako to?

Sukiiii

Malo ste dobili ovo vam je nagrada vratite film pa vidite koliko ste naroda pobili. Bog će vas kazniti kao sud nije.

🤣😂😅😂🤣

***

Da pitam

Stvarno je ova država tun****ja.Ti respiratori se još uvijek prodavaju širom svjeta,samo se kod nas cirkus pravi.Dok hiljade političara nepoštuje ustav BiH,gazi po njoj i još uz to se hrani debelo od nje,narodu se serviraju sitne priče i gluposti. ka Hdhd . Jel se “prodovaju” ili se prodaju? Jel Foodil, ili je Fadil? Jel su mobilni respiratori na kojem čeljade može pola sata biti? Jel mOlinar expert za respiratore, pa umjesto 8,000 jeda respirator kupio za 100,000? Hajd razmisli pa javi

Raduje me jedna istina

Iz KP Doma, vraticu se ja...

Nina

Sve po zasluzi

Hadžić Emina

alejalipa92 mi ote komentar :D :D Samo ja bih da imam moć, naredio Sebiji da 3F stavi na one ventilatore. Ne bi prošlo ni 24 sata i već bi bili u Džehenemu.

adi

samo kratko, i jos vam se treba sva imovina oduzeti, hebo vam bakir ***** prvi je on trebao sa vama

BAD

A Helena Čaušesku...sultanija se izvuče aaaa...?!?

Guest

Kad ides da janje okrenem taj dan a kad Izetbegovice uhapse tele se okrece

Miki kiki

A ko ce vratit nam pare. Nek uzmu respiratore sebi pa nek ih oni prodaju. Imaju ove lopine na sebi imovine,da ima prvde vec bi to bilo konfiskovano.

Komšija

Lijepa vijest. Iako je kazna simbolična. Bitno je da se zna ko je kakav. Iako je to svima jasno i bez presude.

/ Najnovije