Oglasio se Krizni štab Ministarstva zdravstva KS o pojavi omikron varijante

/ Komentari (8)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Guest

Jarani kriznog staba,cega li vec,kad napravite djelotvornu vakcinu koja zaista radi,djeluje i stiti,dolazim po nju. Do tada, 2m od mene i testiranje novonapravljenih buckurisa. Niko nezivi vjecno.

Omčo omikron

Dva DZ.Saraj polje, četiri iz DZ.Centra, dva DZ. Ilidža i dva Stari Grad. Lijepo raspoređeno. Sad će krenuti cijelim gradom.

Mimi

Dokle cete nas vise lagati. Virusi se izmisljaju radi vakcine a ne vakcina radi virusa, sto bi bilo logicno. Vama je jedini cilj sve pelcovati i staviti pod kontrolu. Ali nece vam uspjeti, nece dragi Bog to dozvoliti. Sram vas bilo.

A.A.K

Dokle cete nas vise lagati. Virusi se izmisljaju radi vakcine a ne vakcina radi virusa, sto bi bilo logicno. Vama je jedini cilj sve pelcovati i staviti pod kontrolu. Ali nece vam uspjeti, nece dragi Bog to dozvoliti. Sram vas bilo. ka Mimi O čemu vi pričate? Kakva kontrola? Vakcine postoje već stotinama godina, i služe kao prevencija bolesti. Obrazujte se.

Neko tamo

Dokle cete nas vise lagati. Virusi se izmisljaju radi vakcine a ne vakcina radi virusa, sto bi bilo logicno. Vama je jedini cilj sve pelcovati i staviti pod kontrolu. Ali nece vam uspjeti, nece dragi Bog to dozvoliti. Sram vas bilo. ka Mimi tako je.. Lazovi odvratni

Neko tamo

Lazovi paganski.. Ali, proći će i vaše.. Već ste smanjili lajanje i rezanje, pa sada umjesto prijetnji saljete savjete i preporuke za vakcinaciju Niko pametan vas neće poslušati.. A, oni koji su nasjeli dva puta, nadam se da neće i treći, četvrti put.

Neko tamo

Dokle cete nas vise lagati. Virusi se izmisljaju radi vakcine a ne vakcina radi virusa, sto bi bilo logicno. Vama je jedini cilj sve pelcovati i staviti pod kontrolu. Ali nece vam uspjeti, nece dragi Bog to dozvoliti. Sram vas bilo. ka Mimi O čemu vi pričate? Kakva kontrola? Vakcine postoje već stotinama godina, i služe kao prevencija bolesti. Obrazujte se. ka A.A.K<<ahahahahah... Obrazuj se ti.. Možda su vakcine nekada i spasavele živote, ali ovo nije vakcina, nego genska experimentalna terapija, kako je čak i proizvodjaci nazivaju.. Edukuj se malo... Nije sve istina što kažu na TV-u, hehe.. A, ako baš želiš da budeš experimentalni Kunić, onda budi, a ne prozivaj druge

jebac

Cerkezu izdrkam ti zeni po sisama

/ Najnovije