Oglasio se i Energoinvest zbog grijanja: Poslali smo urgentnu poruku!

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Name

Nije ijepo psovati, ali vama iz Energoinvesta, Sarajevo gasa....itd...

Guest

Slabo ide rastaljivanje ne mogu da se dogovore kome sta ide...

Guma

Pa nije brašno da se zna tačno koliko će se potrošiti i u kojem periodu. Nije ovo samo udar na Sarajevo nego udar na državu. Kada kupiš upaljač ne znaš za koliko vremena ćeš ga potrošiti. Preko leđa naroda se bore za fotelje i pozicije. Sve u pm.

Gost

Za putovanje u Dubai Forto i njegova nesposobna vlada imali su milione, a za gas nemaju pare. Sad će početi kmečanje da im je kriva SDA, Novalić itd. isključivo zato što ne obavljaju posao vlade KS !

AB

Pa nije brašno da se zna tačno koliko će se potrošiti i u kojem periodu. Nije ovo samo udar na Sarajevo nego udar na državu. Kada kupiš upaljač ne znaš za koliko vremena ćeš ga potrošiti. Preko leđa naroda se bore za fotelje i pozicije. Sve u pm. ka Guma Kakav udar na državu. Samo je u Sarajevo doveden plinovod. Platite što potrošite !

Name

Za putovanje u Dubai Forto i njegova nesposobna vlada imali su milione, a za gas nemaju pare. Sad će početi kmečanje da im je kriva SDA, Novalić itd. isključivo zato što ne obavljaju posao vlade KS ! ka Gost Kako si samo jadan i glup!

Sda vanago

Za putovanje u Dubai Forto i njegova nesposobna vlada imali su milione, a za gas nemaju pare. Sad će početi kmečanje da im je kriva SDA, Novalić itd. isključivo zato što ne obavljaju posao vlade KS ! ka Gost Naravno da ste krivi unistavate Sarajevo od 90-tih mrs u svoje vukohebine i tamo smrdite. Svi mrzite sarajevo al se uporno naseljavate u njega. F. O.

Re name i vanago

Odzvonilo je i nesposobnoj Trojci slavnim m:tel-ovcama !

Bagra sda

Pa nije brašno da se zna tačno koliko će se potrošiti i u kojem periodu. Nije ovo samo udar na Sarajevo nego udar na državu. Kada kupiš upaljač ne znaš za koliko vremena ćeš ga potrošiti. Preko leđa naroda se bore za fotelje i pozicije. Sve u pm. ka Guma Kakav udar na državu. Samo je u Sarajevo doveden plinovod. Platite što potrošite ! ka AB<< Sarajlije placaju redovno vi sda papci ne. Mrs u svoje vukohebine.

Sda bagr

Odzvonilo je i nesposobnoj Trojci slavnim m:tel-ovcama ! ka Re name i vanago Odzvonilo je vama zauvijek u Sa.

Gost

Nije SDA na vlasti u Sarajevu već nesposobna Trojka kojoj i sad pali priča da je nešto SDA kriva ali samo kod nepismenih tzv. Sarajlija koji su s brda spuzali u šeher !

Sda bagro

Nije SDA na vlasti u Sarajevu već nesposobna Trojka kojoj i sad pali priča da je nešto SDA kriva ali samo kod nepismenih tzv. Sarajlija koji su s brda spuzali u šeher ! ka Gost Mrs u svoju vukohebinu nismo mi nepismeni ko vasi glasaci ko drzi Energoinvest?

@gost

Nije SDA na vlasti u Sarajevu već nesposobna Trojka kojoj i sad pali priča da je nešto SDA kriva ali samo kod nepismenih tzv. Sarajlija koji su s brda spuzali u šeher ! ka Gost Ma ti cim glasas za sda si se dovukao u Sarajevo ili si mentol druge nema.

Pravda

Zato su Salkic Jasmina smijenili. iz SarajevoGasa . Nije htio prljave poslove od Fadila i ostalih da radi.

071

Energoinvest, nekada svjetska firma, danas seljačka SDA bagra koja je sve požderala i uništila.

/ Najnovije