Oglasio se Fikret Hodžić nakon što mu je odbijen zahtjev za odgodu odlaska u zatvor

/ Komentari (16)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Smeće

Maaaarš ljigavac, odhebi!

LicemUr

Pazi ti plača i kuknjave, ono Getea citira! Oooo zemljo otvori se. A ove šuplje o prikrivanju važnijih slučajeva u zemlji i to sve njegovim gapšenjem neću ni da komentarišem. Ko biva on je nevin i pošten, žrtva ocestog sistema, a oni tamo neki su lopovi koji se kriju iza njegove nesreće, nepravde i jada. Da se ispovraćaš.

Naš Malinaš ublehaš

Tipičan primjer provincijskog poluinteligenta. I finalni proizvod esdeaovske analfabetske televizije za mladomuslimanske mahalaše i minderaše. Još je od Nasera pokupio gard. Šatro i wannabe "zahebani alfa mužjak"! Bosno moja, shebala te gamad tvoja!

Adzija

Ne smiju pisati, ne pricati adzija prstom zaprijetio. Mozes kol'ko hoces, ali ne I do kad hoces!!!☝️

nick

Ufffffff,nova Semsa u zenici!Fikret beze tebi ce trebati respirator kada odes medju vukove.Pripremi vazelina da se manje patis!

Koel

Covjeka osidili za nista poslao ponudu obi prihvatili covjek isporucio opremu i naplatio nidke vrze pravosudje rak rana drustva treba sve raspustiti znaci i onaj sto prodaje ljeb a zaradi 30% od cijene hl**** trebao bi vratiti sve te pare pa ko bi radio bez profita to nema ni u afirckim plemenima

Logično

Covjeka osidili za nista poslao ponudu obi prihvatili covjek isporucio opremu i naplatio nidke vrze pravosudje rak rana drustva treba sve raspustiti znaci i onaj sto prodaje ljeb a zaradi 30% od cijene hl**** trebao bi vratiti sve te pare pa ko bi radio bez profita to nema ni u afirckim plemenima ka Koel Jes, jes al po logiKi SDA bota.

fikrete, bošnjački patniče i diko,

ove katilske presude su u sklopu 12. genocida od strane krstaša nad nama poštenim muslimanima.

Kalimero

ove katilske presude su u sklopu 12. genocida od strane krstaša nad nama poštenim muslimanima. ka fikrete, bošnjački patniče i diko, Ma nema, tragedija epskih razmjera. Jedino ako si ironičan ima smisla.

Jole

E vala bas su neki sto te osudise!!!nisu trebali...a tek si poceo grabiti!!!!MARS na selo papcino jedna odakle si izmilio pa tamo prosipaj tu suplju seljacku pricu!!!

Sarajevo

I meni je najvaznije to kada idete u zatvor

Joko ONO

Haj ti radte se trudte se lijepo u bajbok, gdje ti je i mjesto, mani se citata. I zahvali se prljavom sistemu na tako maloj kazni.

visocica 1662

Mars dzukelo jedna lopovska da neces slucajno u hotel Holidey,

Adela

Kad seljacic citira Getea.Kraj price.

***

***

Joja

A sto ti ga zavalise begovi sa Poljina. Sad kad odes u Vojkovice kazi im da te poslao Asim. Kako te navukose a nigdje glavnih

/ Najnovije