Oglasio se Duraković: 'Ovo je politički potez bez presedana, događaj sa nesagledivim posljedicama'

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuča

Nakon ovog danas her Schmidt mora dati neopozivu ostavku, ili oni koji su ga poslali u Sarajevo moraju naći nekog ko ima *uda da ga koliko danas zamjeni. Sutra će već biti kasno. Ovo sve asocira na kraj 91 i početak 92 uoči samog rata.

***

***

***

***

Skinute

Gace su skinute,vazelin je tu i samo slijedi penetracija.Da Schmidt ima karakter i cast podnio bi ostavku i otisao kuci u njemacku.

Za Dragan Bursac

Dragan: Smit je "Njemački turista, zaista!" Dragane, turisti trose pare gdje god da odu, ovaj "nas turista" mlati lovu i lijevom i desnom svaki mjesec redovno; u Eurima!

Za skinute

ka Skinute<< Gdje da ode? Bil ti otisao i ostavio "radno mjesto" koje ti placa hiljadama eura svaki mjesec redovno? Bi al malo morgen. Nije ni ovaj lud. Pos`o lak a para dobra.

XXXVII3PM

Pod hitno protesti masovni i tražiti ostavku i Schmidta i svih onih koji ga podržavaju!!! Dok ne bude prekasno. Dejton Out, mrtav sporazum, ne važi a nije ionako važio. Schmidt mora odstupiti milom ili silom!!!

Stoka

Nesposobna, jadna, glupa.. Dodik je u stvari Visoki predstavnik..to je odavno jasno

Bbb

Myslimanima se moraju garantovati sva prava koja vec imaju njihovi rodjaci iz Raske oblasti. Srbija sa RS

Crna rupa

Ovo otkazivanje je ojačalo poziciju Dodika preko svake mjere. Izgleda da je ovdje on jedini Gazda koji može što hoće, mimo svakog zakona, normi i pravila. Čitava zemlja je taoc bezvlašća koje Dodik itekako koristi za vlastite perverzne i sumanute ciljeve. Što više vrijeme prolazi, nemjerljivost posljedica ovih poteza samo raste. Budućnost nije izgledna a siromaštvo i bijeda rastu. *****ijalno, moralno i duhovno siromaštvo.

/ Najnovije