Oglasio se Arnel Isak o imenovanju brata za direktora: "Nećemo krasti, štimati tendere..."

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dea

Čak i Forto osjeća susramlje zbog vas.

VašaStranka

Ma jok, kao i do sada....

AsAsova

E ako ste obecali da necete krast i stimat tendere mi vam vjerujemo.. Odmah se vidi da ste "postena" porodica, i ovo stimanje vam se slucajno desilo, skoro pa se ni ne primjeti.. Cuj smr*da sto pokusavas da okrene temu.. Opozicija je kriva sto ste kompletnu porodicu nagurali na budjet i na nasa ledja, oni su ti izgovor smr*du uhlje*ljeni ??

Guest

Arnel kaze : Dajem časnu pionirsku riječ: Da ću marljivo učiti i raditi poštovati roditelje i starije, i biti vjeran i iskren drug, koji drži datu riječ.

MrziteljPDA

Bravo Arnele! Neka si im rekao! Samo p i š a j po sirotinji! Oni su te i izabrali da bude pošteno a ne kako je SDA vladala. Ha,ha,ha

Nećemo krasti, štimati tendere

Jer smo se nakrali , nastimali, sto se moglo nastimati ...

Ale

Caca siledjija i 2 sina nemaju pameti zajedno za jednog čovjeka

Necete krasti

Vi vec kradete,a sgurno ce vam brat biti domacin kad zavlada pravna drzava

Ludilo

Seksistička izjava. Još govori i u množini, kao da je i on izabran za poziciju sa bratom. Srama nemate.

/ Najnovije