Oglasili se iz škole pretučene djevojčice iz Jajca

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

ohO

Ma ja kao sutite...neka, proci ce, samo strpljenja imajte razumijevanja...heh joj, ko vas ne zna...

Katy

Aha bas je skola poduzela korake al malo sutra. Majka je fino rekla da to traje vec dugo. Mojne te mi vi kao tih pedagoskih mijera . Muka mi je vise od ovih institucija. I Mahir je sutio. Samo sacekat i nalemat na cesti. Cuj zastita obje djevojcice! Kod nas je odavno zrtva izjednacena s krvnikom! To nije u redu nikako!!!

Hugolina

Aha bas je skola poduzela korake al malo sutra. Majka je fino rekla da to traje vec dugo. Mojne te mi vi kao tih pedagoskih mijera . Muka mi je vise od ovih institucija. I Mahir je sutio. Samo sacekat i nalemat na cesti. Cuj zastita obje djevojcice! Kod nas je odavno zrtva izjednacena s krvnikom! To nije u redu nikako!!! ka Katy Da, i ja htjedoh pitati. Od cega zastititi mladi U jugend. Je li se procitalo sta kaze otac djevojcice? To treba dobro izdegeneciti i oca i kcer, i brata preventivno, ako ga ima. A onda odrediti kaznu od bar 5.000 KM, koje je zaradio na bausteli, pa se bahati. Ali, cim je skola imenom RUJAN, slaba vajda nazalost. Ako treba, i do Strazbura.

Habuhabuhabu

Toj djevojčici će roditelji pomoći samo ako je dobro izdegeneče. Možda opet bude djevojčica koja trenutno to nije.

/ Najnovije