Oglasili se iz Sindikata FUP-a: Čegar je narušio ugled policije

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Treba ga smijeniti i pokrenuti sudski postupak

a na Sudu nek,kroz dokazni postupak i ocitu krivicu, bude kaznjen kao i svaki drugi siledzija. Otezavajuca okolnost je sto nisi uniformu i pozicija u Policiji. Ako ste drzava, onda se dokazite na kriminalcima u svim sferama sta ih ceka!

Zong

Ovakav u ratu kolje i ubija.

071

Stvarno si pretjerao ,ako si toliki mangup znaš koga trebaš mlatiti a ne pisonju na parkingu. Jadno za jednog policajca.

071

@071 Skini se sa mog nicka, ili bar pokušaj da pišeš gramatički ispravno. Nemoj me toliko sramotiti.

JA

Ne treba prestog biti prema Čegaru. Uništavate autoritet policije. Prvo treba vidjeti sta je momak na parkingu govorio Čegaru. Ne opravdavam nasilje, ali treba uzeti sve činjenice u obzir.

Zoka Čvoka

ZNAŠ LI TI KO SAM JA???

...

Momak je bio bezobrazan i zasluzio je plesku

Gost

Šta god da je momak uradio "ovaj" nema pravo da ga udara...papak

old school

kad ti Zoka pridje ne mlataras rukama nego mirno stojis... kamo srece da je vise operativaca na ulici kao sto je Zoran, mislite da bi bilo ovoliko pucnjave i paljenja automobila... Sarajevo je bilo miran grad dok su ga cuvali Vikic, Zoka, Jozo Andjic, Joja i ostala "Titina" milicija!

Kad nadjem

Momak je bio bezobrazan i zasluzio je plesku ka ... Dobit ces “plesku” hahahahahahah Glupi baustelcu, pazi da ne padnes sa skele

Unesi sva polja sa zvj.

Jel se oglasio sindikat ili samo jedan čovjek ? Bilo kakav napad na policiju bio on verbalni ili fizički je napad na državu. Barem se do sada tako rezonovalo.

Gost

Ovaj idiot se inače ponaša ovako bahato i nasilnički. Kreten je na protestima bez razloga tukao RVI, nekog je i autom udario, ako se dobro sjećam.

ilegalac

ovog idiota koji živi na "staroj slavi" obavezno smijeniti, i zabraniti da više radi u policiji. Javno da se izvini momku, oduzeti mu sve činove i staviti ga da radi na parkingu ili na građevini.

Bivsi policajac

Za mene je ovaj klosar umro jos u ratu kada je kupio srbe po ulici da ih mjenja za svoju porodicu. Nije ga dzaba Zlaja Miletic smjenio.

Zoka je branio Sarajevo

Kada vas je većina pobjegla

Zoka brani Saraj’vo

Kada vas je većina pobjegla ka Zoka je branio Sarajevo Ni Walter vise nije chetnik

Azazel

Ma zasluzio pisonja sljagu, onu prvu kao vaspitnu - drugu da zasuti a treci da ne zaboravi

Guest

Zoka udbiji mu bubrege! Serete o demokratiji a uredu je da svaki majmun poteže pistolj na ulici. Udri i nepitaj zasto

JA1

Treba da dobije krivicnu prijavu zbog ovoga sto je uradio. Kao policijski sluzbenik ako ga je radnik nekako uvrijedio, zna se kako se postupa po sluzbenoj duznosti, nisi ti tu da djelis pravdu i vaspitne.

lubach

na stranu sve ali ja bih volio da je na ulici vise ovakvih policajaca ko Cegar..

/ Najnovije