Oglasila se škola nakon trostrukog ubistva: Pružamo potrebnu pomoć i podršku koja je u našoj moći

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Sarajlija

Covjeka zahebavali, sikanirali, namjestili mu otkaz, pao mu mrak na oci pa potamanil gamad, ovako treba u jos dosta firmi da se prestanu bahatiti pojedini degenerici

TAČNO!

Covjeka zahebavali, sikanirali, namjestili mu otkaz, pao mu mrak na oci pa potamanil gamad, ovako treba u jos dosta firmi da se prestanu bahatiti pojedini degenerici ka Sarajlija _ U 90% firmi i institucija je ovako. Polusvijet s kupljenim diplomama upravlja svim resursima, oholi se, prijeti, krade i maltretira uposlene. Neka ih je ubio. Iz svega se može zaključiti da su u pitanju smrdljivi oholi direktor i par njegovih poltrona, koji su bili gori i od njega samog. Stoka. Ovakvo je stanje svugdje. Nema više LJUDI na bilo kojem rukovodećem mjestu. Sve i jedan, pljačkaši, banditi i njihovi poltroni i do ye bnice. Neka ih je pobio sve.

/ Najnovije