Oglasila se Selma Bajrami: Objavila fotografiju - pogledajte i čiju je pjesmu citirala

/ Komentari (20)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Carinik

***

jkfjkkfjkk

Koviću mili ;)

***

***

x c mc c ,

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Nadimak

Joksimovic pokazivao 3 prsta na evroviziji, pa ga opet puste u Bosnu i EU

***

***

Iz AVIONA se vidis

Lijepe riječi su ukras!

IIIII

*** Vjeruj ako ti je tako lakše ili idi u Srbiju ili pročitaj malo njihove komentare šta ti pišu i šta ti žele i kako nas tretiraju. Sve će ti biti jasno.

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Guest

Kosovo je slobodna,nezavisna i samostalna država,bilo vama pravo ili ne,ako nije tako,sjedi u auto,kroz dio Bosne,C.Gore pa probaj ući u Kosovo s Licnom kartom

Iva

Posalji Selma svoju fotografiju hadumu Vulinu neka onanira:):):)

/ Najnovije