Otkrili osumnjičenog: Oglasila se policija nakon uvrjedljivih poruka u haustoru

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Elenorin

Ako je osumnjiceni uz dokaze koje upucuju da je sigurno krivac, trebate mu kao u Kubrickovoj Paklenoj naranci da ga zavezete za stolicu, pustate mu Bethovena uz kadrove Handzar divizije, i sedme muslimanske, i mudzahedina koji sa sabljama lete po livadi i hoce da glavu skinu. Obavezno ponavljati te scene. Dakako, ne dati mu da trepne.

Psihijatrija na otvorenom

Multi kulti Sarajevo :)))

Mostar

Sjeca li se jos itko katolickog Bozica u Kostajnici kod Konjica i Bosnjacke cestitke na Badnju noc?

za Elenorin

Ako je osumnjiceni uz dokaze koje upucuju da je sigurno krivac, trebate mu kao u Kubrickovoj Paklenoj naranci da ga zavezete za stolicu, pustate mu Bethovena uz kadrove Handzar divizije, i sedme muslimanske, i mudzahedina koji sa sabljama lete po livadi i hoce da glavu skinu. Obavezno ponavljati te scene. Dakako, ne dati mu da trepne. ka Elenorin Da li si ti bio primjer koji je reagovao kad su tvoji ubijali , mucili i pljackali Bosance i Hercegovce drugih vjeroispovjesti? Uvijek kreni od sebe kakav si covjek i sta radis i kako radis, pa tek onda komentarisi druge. Ocisti prvo svoj vrt, pa tek gledaj i komentarisi vrt susjeda.

Elenorin

Ako je osumnjiceni uz dokaze koje upucuju da je sigurno krivac, trebate mu kao u Kubrickovoj Paklenoj naranci da ga zavezete za stolicu, pustate mu Bethovena uz kadrove Handzar divizije, i sedme muslimanske, i mudzahedina koji sa sabljama lete po livadi i hoce da glavu skinu. Obavezno ponavljati te scene. Dakako, ne dati mu da trepne. ka Elenorin Da li si ti bio primjer koji je reagovao kad su tvoji ubijali , mucili i pljackali Bosance i Hercegovce drugih vjeroispovjesti? Uvijek kreni od sebe kakav si covjek i sta radis i kako radis, pa tek onda komentarisi druge. Ocisti prvo svoj vrt, pa tek gledaj i komentarisi vrt susjeda. ka za Elenorin<< Vrlo je problematicno ako ovog jucerasnjeg nasilnika smatras “svojim”. Posto vidim da smjestas ljude na moje, njihovo ili vase. Ne, ono sto smatram da je “moje”, nije jurisalo po poljima i bezglavo ubijalo. Oni koji to jesu cinili, nisu moji, ali jednako stavljamnz isti rang ovu jucerasnju nasilnicku budalu sa onima sto su jurisali. Sigurno suni ti jurisnici pocinjali sa saranjem i prijetecim porukama po susjedovim vratima, a onda su presli u veci nivo.

Mostar

Da, da... a onda sjetim se događaja iz Liska parka na Bajram 1997. ubistva i ranjavanja, odnosno napadaja. (Josip Cvitanović zvani Cviki, Božo Perić, Željko Planinić, Zlatko Pavlović i Ivan Hrkać)

NeBiH sa muslimanima

nema tu ljudi

/ Najnovije