Oglasila se ministrica Hota-Muminović povodom pucnjave ispred škole u Sarajevu

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Iva

Zastiti identitet ucenika ?:):): To ni su ucenici nego kriminalci. Ucenici ne nose oruzje

Ova zena

Nije sposobna. Maknite je vise da ne vazi ko papagaj dok se nista ne rjesava

E pa kad se ti pojaviš

Onda shvatam da nam nema nade

Uzasno

To je njen domet. Ovima u ministarstvu bi trebala psiholoska pomoc!!!

***

***

Čdšđžčr

Dje.a ne vole školu sa razlogom. Možda da se Hota upita zašto je tako i koja je njena uloga u tome?

Sarajevo top destinacija

Korisnije bi bilo da nije ni progovorila.

Titi

Ovo Sarajevo kao Eldorado Bože sačuvaj Jeste li podivljali ili sta se dešava sa vama ,jadni nebili regulisite se malo

Oštroumni prosvjetar

Dje.a ne vole školu sa razlogom. Možda da se Hota upita zašto je tako i koja je njena uloga u tome? ka Čdšđžčr E,stvarno učenike zanima tko je ministrica,možda je to vama izuzetno vazno,kao da cijelo ministarstvo čini jedna osoba?Moguce je da je to osnovni problem,jer se prema komentarima tako nešto sugerise!!!A učenici će postati odgojeni i obrazovani kad ode ministrica? Kakva pamet!!!! Učenici vole školu i nastavnike,ali ne vole ministricu!Ovdje je Bog davno rekao laku noć !

Shan MS

ŠTA SE TI JAVLJAŠ, VI STE TOTALNO NESPOSOBNI.SARAJEVO JE POSTALO KATANGA.

MUJO

JE.ES MINISTARSTVO! OVO JE POSAO ZA POLICIJU I TUZILASTVO. VAN SKOLE NISU UCENICI NEGO GRADJANI I SVAKO KRSENJE ZAKONA TREBA SANKCIONISATI. NA CELU POLICIJE SU MEDJEDI NESPOSOBNI I PRIMITIVNI!

Bosanac onaj

***

Majk

Ima li iko normalan da ovi zenu vise skine sa ove jako vazne pozicije za nasu buducnost?! Ode sve helać dok se ona zadovoji ministarske pozicije. Halo bolan djeca su u pitanju! Ova zena je sve upropastila. Šefe skloni je i tvoja će djeca u školu.

Kršteni kum Paja

E,stvarno učenike zanima tko je ministrica,možda je to vama izuzetno vazno,kao da cijelo ministarstvo čini jedna osoba?Moguce je da je to osnovni problem,jer se prema komentarima tako nešto sugerise!!!A učenici će postati odgojeni i obrazovani kad ode ministrica? Kakva pamet!!!! Učenici vole školu i nastavnike,ali ne vole ministricu!Ovdje je Bog davno rekao laku noć ! ka Oštroumni prosvjetar Ustvari problem je taj što je ona pametna školovana žena tako da je ljubomora zavist najveći problem, pa što nije u sda(otkrila je puno prljavog smeća sda)

Prevencija na naš način

Ovako je izgledala radionica za prevenciju nasilja u školama koju su organizirala dva ministarstva. Došao policajac pred razred u vidno pijanom stanju i djeci govorio neprimjerene stvari od kojih im je bilo jako neprijatno. Sem što su bile seksističke i primitivne, nisu imale nikakvog smisla jer je teško spajao rečenice. Oduševljena nastavnica, koja ga lično poznaje, dovela nam ga je na roditeljski sastanak da bismo i mi čuli korisne savjete struke. Ponovilo se isto, nismo mogli vjerovati što nam govori i kako se izražava, sem što je i smrdio na alkohol toliko da su skoro svi u učionici zanijemili. Poslije su nam djeca ispričala svoje utiske, neke djevojčice su plakale jer su stekle utisak da ih niko ne shvata ozbiljno, da ih razrednica nije zaštitila, da odrasli misle da su dje.a budale i slično.

Išš

Sklonite vise ovu nesposobnu nakazu, sramota je sto se uopste nalazi na ovoj poziciji i to ovoliko dugo.

Će ge VARA

Ovako je izgledala radionica za prevenciju nasilja u školama koju su organizirala dva ministarstva. Došao policajac pred razred u vidno pijanom stanju i djeci govorio neprimjerene stvari od kojih im je bilo jako neprijatno. Sem što su bile seksističke i primitivne, nisu imale nikakvog smisla jer je teško spajao rečenice. Oduševljena nastavnica, koja ga lično poznaje, dovela nam ga je na roditeljski sastanak da bismo i mi čuli korisne savjete struke. Ponovilo se isto, nismo mogli vjerovati što nam govori i kako se izražava, sem što je i smrdio na alkohol toliko da su skoro svi u učionici zanijemili. Poslije su nam djeca ispričala svoje utiske, neke djevojčice su plakale jer su stekle utisak da ih niko ne shvata ozbiljno, da ih razrednica nije zaštitila, da odrasli misle da su dje.a budale i slično. ka Prevencija na naš način A ,zar nije ministrica kriva,dok prosvjetari kliču ministrica je kriva,vjerovatno je ona svaki dan u svakoj školi i svakom razredu da obrazuje i vaspitava djecu!Roditelji i nastavnici nemaju ništa s odgojem i obrazovanjem učenika!Sreca pa postoji Sivrin sindikat da ih štiti ,inače bi morali da sacine evaluaciju svog rada,neće se to desiti dok god je Sivro tu,ima da otprati sve ministre obrazovanja koji traže odgovornost nastavnika i roditelja!Nema vise Suljagica,Bogunicke,Marjanovica ,Kazazovica…sve ih je Sivro otpratio!Samo jedan je pobjednik….dozivotni Serudin!

Drži se ti lgbt mantre

Ustvari problem je taj što je ona pametna školovana žena tako da je ljubomora zavist najveći problem, pa što nije u sda(otkrila je puno prljavog smeća sda) ka Kršteni kum Paja

/ Najnovije