Oglasila se i SDA Mostar: Ko je kome isporučio grad na Neretvi

/ Komentari (2)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Contin

Svi ste izdajnici hahaha.Kada vam odgovara onda se svi kunete u borce. Nije Irma pravila zakon o PIO-u 2018 godine i ukinula ratni staž , nije radila zakon o demobilisanim braniocima deset godina koji ni danas nije implementiran ni na podrčju cijele FBIH. .Nije Irma tukla borce i bacala im suzavac. Šta i da je pobjedio dr. Guzin ? Uvijek ima neko ko upravlja iz sjene. Lijepo sad sjedite i svi se presaberite i u vijeću radite u interesu svih građana a ne u svom ličnom i stranačkom interesu.

Habuhabuhabu

Intelektualno i moralno je daleko ispred ovih sto godinama fataju zjale, i sve preko godine kupe novi automobil u kom se sepure sa svojim kvockama.

/ Najnovije