Oglasila se Elektroprivreda BiH o većem iznosu na računima za struju

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

P

Pa normala, fali para, smisli kako stoki oteti, nabij im brnjice, manje hodati, vise kuci trositi struju, Povecaj racune, ko ih hebe, svakako su stoka.

XY

Yebli ti obnovljivi izvori energije materesinu seosku!....jer samo se seljacine mogu dosjetiti takvih lopovluka da bi kupovali automobile od 300.000 KM.....a i treba opljackati ovaj narod do srzi svakako ce se uskoro pridruziti migrantima jer imaju politicare kakve zasluzuju!

@!!!

Pa normala, fali para, smisli kako stoki oteti, nabij im brnjice, manje hodati, vise kuci trositi struju, Povecaj racune, ko ih hebe, svakako su stoka. ka P ko te tjera da trosis struju? Sjedi kuci u mraku, ne pali bojler, racunar, tv, ne kuhaj, pa ces vidjeti kako ce ti doci mali racun i kako ces im pobrkati planove. Od danas štednja struje..:))))..zaboravih..nemoj peglati ni usisavati..kupi metlu i praska..:)))

Bosanac

Operator za obnovljive izvore i efikasnu kogeneraciju (OIEIEK)" ???? Sta je to, koji je to operater, nikada cuo za to nisam ni ja ni mnogi drugi. O cemu vi to? Sve mirise na jos jedan od brojnih lopovluka vlade i njihovih satelita. Koja je definicija obnovljivog izvora energije, gdje i sta je to do sada uradjeno od para koje taj operater dobija. Prije bih rekao da je to klika (nekoliko) ljudi koji sjede i bas nista ne rade a place do neba... !! Fuj !!!!!!!

LAZETE

Vlada nije odlucila da ce ovo povecanje ici na racun gradjana, nego na racun Elektroprivrede i vasih plata, privilegija, automobila, ljubavnica...

Sandokan

Ma nije mi jasno za obnovljive izvore to ti je kao ima dosta primjera ali evo jedan radis nekom masinom i sad ona zastari i kazes musterijama da ti daju za uslugu da kupus novu masinu pa zar to nemora kupit gazda ko koga ovdje

/ Najnovije