Oglasila se Arijana Memić: U sudnici se sad govori da je Dženan ubijen, razotkrili smo njihove laži!

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Kuvet naroda

***

5po5

Isto je rekao i Feraget. Koja je svrha ovog teksta ? Kao da se neko preplatio na prostor radio sarajeva . Nekada ste izbacivali i po 10 tekstova dnevno o istoj temi. Danas tek samo tri ? Nema sumnje.

Ruga

Lijepe riječi su ukras!

***

***

OMG

Svi oni koji napadaju ljude koji pokusavaju raskrinkati pokusaj zataskivanja ubistva njihovog djeteta mi se stvarno malo.. kako da kazem.. gade. Niske duse. Zar je ta partija vrijedna toga? Nije naravno.. niti je ta partija bila tako dobra da se koljemo medjusobom zbog nje.

Istina

***

Mika

. Memicima je tragedija postala biznis kroz diskvalifikaciju SDA . Lova je cudo na koje se lijepe.

Đon obraz

Ma vala I vas mi je vise pun kufer! Sram vas bilo samo ste se okoristili I uhl****li... Bonili ste podrsku od cijele BIH, a ci nikome nikada niste bili podrska... Sram vas bilooo... Ali polakooo sad ce izboriii...

Đon obraz

>>*** U SE OKORISTILI I TO JAKO,JAKO DOBROOO... GADE MI SE...

Bravo Arijana, dobro si rekla!

Izdrzite i ganjajte dok se ne razotkrije ko sve iz DRZAVNIH ORGANA je imao prste u ovome i ZASTO. Jer mutno je kao boza.

LEla

Svi smo uz vas cijela BiH

/ Najnovije