Oglasila se ambasada SAD u BiH o Rusima u RS koji su obučavali za nerede u Moldaviji

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Je li se hoglasila djumbusada i o danasnjem

teroristickom napadu u Ankari, kojeg je inicirala cijetina preko svojih kurdskih operativaca za regiju Turske?

Čitaš li išta Konakoviću

Kontaš li išta?

Inace, prekjucerasnji izbori u Moldaviji su

namjestaljka. Bez ikakve najave su samo bila zatvorena biralista u Rusiji, u kojoj zivi ogroman broj Moldavaca. Koji su uzgred budi receno vrlo cijenjeni od strane Rusa! Od cijelog teritorija Rusije ostala su otvorena jedino dva biralista, jedno u veleposlanstvu Moldavije u Moskvi, a drugo u jednom konzularnom predstavnostvu isto u Moskvi. Ostalo zatvoreno, jer nije zeljela gdja el dzibitijevka predsjednica Moldavije maja sandu da glasuju Moldavci koji zive u Rusiji, bojeci se za rezultat. Hiljade Moldavaca je poteglo na put vlakovima, autobusima, autima da bi se obrei pred zatvorenim vratima, sramota! Uzgred budi receno, pomenuta gdja maja sandu ima i rumunjsko drzavljanstvo, sto je u najmanju ruku malo cudno za visokog duznosnika jedne zemlje da ima drzavljanstvo druge. Voli pocesto odletjet u Kaliforniju, gdje ima vilu od 50 milijuna dolara (sve s 10 prsta zaradjeno...), a u kojoj zivi njezina zarucnica....

Ghhh

Sto ne hapsite dodika, eto opet ode putinu po nove naredbe.

Bosanac

Ne razumijem da službe imaju saznanja, a ništa ne poduzmu, ili kad se stvari dese...

GarantiKartela

Naravno Osa sa sadašnjim direktorom nije bila sposobna da to spriječi, a amerikanci sve znaju i namjerno puštaju sva ta dešavanja a onda se prave pametni, a eto zašto nisu poslali EUFOR da to sve pohvata na licu mjesta ili to treba pustiti da se ovdje zakuha. Ovo je drugo u pitanju, prijatelji naši pošteni i fini, zaštitnici naši i garanti da se iz ovih svanja teško možemo izvući. Što vam oni špijuni ne odu dalje od Vijećnice, ili su sva dešavanja ovdje gdje žrtva spava?!

Telali hambasade

a jel se ovi oglase da hin neko pita, ili nako sami? samo pitam za druga

A sta kazu iz hambasade

za ono trovanje u mekdonaldsu, kojeg smo izbacili iz Saraj’va, insalah

Ljiljan:***

TREBA JEDNOM ZAUVIJEK REĆI STOP ***

ViK obavještava građane:

>>TREBA JEDNOM ZAUVIJEK REĆI STOP ***ViK obavještava građane: Mogući prekidi u snabdijevanju vodom u brojnim ulicama

***

***

Cujk

Oglasili se, bas me cudi, jos da se oglase sto Sabaheta nije posolila pitu za vukend, pa da pokriju sve teme, i onda red ruskog malignog uticaja.

/ Najnovije