Oglasila se Ambasada SAD u BiH nakon otkazivanja Doma naroda

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Mostar

Nema ovdje izjednacavanja krivice! Bosnjaci pomognuti Islamskom zajednicom godinama kradu prava i pozicije Hrvatima, a sada kada je sve objelodanjeno i dokazano onda muslimani traze da pregovaraju oko povrata UKRADENOG I ANTIUSTAVNOG. Hitno treba sankcionirati teroristu Izetbegovica i stvari ce se smiriti! To je zlotvor koji ne zna nego raditi zlo

Koel

Nema ovdje izjednacavanja krivice! Bosnjaci pomognuti Islamskom zajednicom godinama kradu prava i pozicije Hrvatima, a sada kada je sve objelodanjeno i dokazano onda muslimani traze da pregovaraju oko povrata UKRADENOG I ANTIUSTAVNOG. Hitno treba sankcionirati teroristu Izetbegovica i stvari ce se smiriti! To je zlotvor koji ne zna nego raditi zlo ka Mostar ustasso ili ti bosanski katolice navedi sta je protiv ustavno ili ti procitaj ustav uci skolu pa onda komentarisi na Bosnjackom portalu ili idi na poskok pa kukaj s raspudicem skupa

Uoci svete 27. NOCI,LEJLETUL KADRA,fala vam ameri sto smo skutore syebali! ENDLICH!!

.

miki je ..čka

Nema ovdje izjednacavanja krivice! Bosnjaci pomognuti Islamskom zajednicom godinama kradu prava i pozicije Hrvatima, a sada kada je sve objelodanjeno i dokazano onda muslimani traze da pregovaraju oko povrata UKRADENOG I ANTIUSTAVNOG. Hitno treba sankcionirati teroristu Izetbegovica i stvari ce se smiriti! To je zlotvor koji ne zna nego raditi zlo ka Mostar ______Pa lijepo dođeš u Šeher Sarajevo,kažeš dobar dan. Ja sm bosanski katolik koji se apsolutno ne slaže sa politikom Sjedinjenih Država spram Bosne i hercegovine!! U znak protesta prema politi Sjedinjenih Država ja, bosanski katolik.. demonstrativno napuštam Bosnu i Hercegovinu i odlazim zauvjek u Irsku!!! Ha ja ... Buhahahaha

BBB

2018 godine Čović i HDZ su blokirali provedbu parlamentarnih izbora i tako je danas Marinko Čavara, Bevanda i čitava vlada i administracija federacije već 8 godina na vlasti. Za tih 8 godina niko se nije oglasio ili kaznio Čovića i HDZ !

Tocka

Hrvatima ce se obiti od glavu tuđmanovo djeljenje putovnica, ko bombone je djelio, sad kad su ljudi napustili svoju domovinu zale se. Pa napustili su je jer su imali putovnice, idu gdje je bolje. Sada krivousti fasista zeli prikazati da je majoriziran i da je neko drugi kriv za katastrofalnu fasisoidnu uzp politiku hdz-a sto je i danas vode.

*/*

Nema ovdje izjednacavanja krivice! Bosnjaci pomognuti Islamskom zajednicom godinama kradu prava i pozicije Hrvatima, a sada kada je sve objelodanjeno i dokazano onda muslimani traze da pregovaraju oko povrata UKRADENOG I ANTIUSTAVNOG. Hitno treba sankcionirati teroristu Izetbegovica i stvari ce se smiriti! To je zlotvor koji ne zna nego raditi zlo ka Mostar Vjeruješ li da mi je prvi put stvarno žao što ne mogu dati glas Izetbegoviću?! Jer moj glas ide Komšiću. 100% Ali prvi put da mi je fkt žao što neću za Izetbegovića glasati - samo radi nakaradne politike HDZ-a

AsAsova

Rekordni budjeti donose rekordne cijene fotelja.. Ovi ce gazit sve oko sebe dok izbori ne prodju, ni majku rodjenu nece postedjet. Sve mi to placamo, gori drzava, zemljotresi niko se pocesao nije, a placamo mnogo novca za te borce na fotelje.. Ako nas opet pokradu na izborima a po svemu sudeci i poznavajuci sudionike hoce, nek rat odmah krene.. Bolje krepat nego zivjet sa ovoliko parazita na ledjima..

nasvasta

Dade viška ruku žuto g*vno pa sad bježi majćin sine ,prisješće ti te ruke žuto g*vno.

Habuhabuhabu

Negdje je pisalo da neglasanje treba biti kažnjivo. Mislim da bi se to trebalo uraditi. Svi moraju glasati pa da se zna hoće li čitav narod mrak ili samo ovi što trče da glasaju jer uživaju beneficije.

Amco

Kako si nacitan hahhahahah Ovo si sigurno procitao u HDZ i SNSD brosurama za vas slijepce koji ste opcinjeni i uvjereni u sopstvene Leži . Fasisticka falanga u obliku demokratske stranke i jedni i drugi.

Za koel

Ovaj bošnjački portal u tekstovima, a posebno u komentarima sije samo otrov, mržnju, zlo.

/ Najnovije