Oglasila se Ambasada Rusije o izboru novog visokog predstavnika u BiH

/ Komentari (10)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Habuhabuhabu

Kad se povuku sa Krima, neka se jave da pričaju o pravima

.

Smrad vodke do neba se cuje, zemlja zaudara pravoslavnim fasizmom.

Patriota

Ko nam nameće novog tutora i stranog okupatora?! BiH je valjda samostalna zemlja! Ne treba nam stranac! Jesmo li okupirani, da nam zemljom upravljaju stranci! Ne želimo ih u našoj zemlji! Švabe smo protjerali '45! Protjeraćemo opet!

Koel

Vlasino svabe mozete da povucete za tuku samo a hico je trebao dovrsiti sta je zapoceo rijesiti svijet problema vlaha injevreja

Bosna

Dok se rusi ne slazu bice da je odlican. Sretno nek je!

E koele

E koele prelivodo podanicka , jesu li ti i previ tako kad su presli na islam prvo sluzili turke, pa austrougare pa ustase, i sad imas 23% da lajes a ni to bas kako treba ali tebi dosta, svakako si genetski navikao na mrvice koje su padale gospodarima sa stola, fukaro mrziteljska.

Latko zBrode

Da li će se te pijandure iz ruske ambasade ikada složiti sa napretkom BOSNE i boljem životu njenih građana. Njihova opcija je okupacija i unošenje razdora pa i u našoj zemlji. Zato bi ih trebalo protjerati sve dok KRIM ne napuste i vrate ga Ukrajini.

Lulu

Kad se povuku sa Krima, neka se jave da pričaju o pravima ka Habuhabuhabu A sta ti imas sa Krimom? Ne znas ni gdje je. Ovdje je u pitanju nasa drzava, kojom izgleda moze svako da raspolaze kako hoce, samo mi ne.

dP

Neki su izgleda navikli da vire iz nečije bulje , drugačije ne mogu egzistirati. Bagro podanička i izdajnička.

Mirko S.Kojotovski

Nije mi jasno zašto su Rusi protiv svega što donese Upravni odbori Vijeća za provedbu Mirovnog sporazuma o Bosni i Hercegovini“ Nije valjda da se nesuglasice i neprijateljstva velikih sila mogu rješavati preko leđa jedne male BIH.

/ Najnovije