Oglasila se Ajla Hadžismailović, žrtva bahatog vozača iz Sarajeva: 'Ćutim od 2012.'

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nigdje logike na vidiku

Ne treba sutjeti nego treba galamiti i smjeniti sve politicare od mjesne zajednice do vlade. Primaju plate , bahato se ponasaju i nemaju nimalo odgovornosti za rad jer nikom ne podnose rezulate. Zato totalno reformisati vladajuci sistem , ti sistemi postoje i nije potrebno izmisljati vrelu vodu ona je izmisljena.

Sve su to...

...dokazi uzasne i smrtonosne vladavine sda i njenih lutaka. Sve dolazi na vidjelo, ljudi nisu svjesni razmjera stete i politike - glasacu za nase?!! Svima vama, glasacima za nacionalne stranke, ovo sve ide na dusu. Upravo VI ste dali istima vlast u ruke. Zbog svega toga, najvaznije je da se povuce zakonska linija i da se procesuiraju svi koji su doveli do ovoga. Jedino tako, ova zemlja moze zasluziti respekt i krenuti pravim putem.

Dakle.

Dakle amnezija je sasvim normalna pojava samo kod memica nije.

Doctor Ksarabas

Ne bi sjala ovako jako ova nasa lijepa avlija ja bi svjetlost zvao mrakom da te nije Alija. Hajmo u glas TEKBIR

U kost

Prokleti proizvođači opojnih pića (alkohola) haraju!

/ Najnovije