Oglasila se Ajla Hadžismailović, žrtva bahatog vozača iz Sarajeva: 'Ćutim od 2012.'

5
Radiosarajevo.ba
Oglasila se Ajla Hadžismailović, žrtva bahatog vozača iz Sarajeva: 'Ćutim od 2012.'
FOTO: Facebook / Azra Spahić

Ajla Hadžismailović je 2012. godine bila žrtva bahate vožnje Tarika Aljovića, koji je mladu doktoricu udario pri velikoj brzini i nanio joj teške povrede, opasne po život. 

Nakon što je u teškoj saobraćajnoj nesreći preminula doktorica Azra Spahić, svoju medijsku šutnju prekinula je i Ajla Hadžismailović. Njenu objavu prenosimo u cijelosti

"Ćutim od 2012. godine. Nikad od mene ni riječi. Jedna nedelja poslijepodne, Narodno pozorište Sarajevo, blindirani Mercedes (da se sin u slučaju udesa nikada ne povrijedi), ali zato velikom brzinom kroz crveno slobodno može...Mlada doktorica kao i ove sto su sinoć stradale, valjda se našla u krivo vrijeme na krivom mjestu.

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Šanse da prezivim, po riječima neurohirurga, bile su 1:10 i to na najboljim svjetskim klinikama. O svemu sto se događlo nakon toga - dani kome, buđenja, amnezije, rehabilitacije…mjeseci i mjeseci borbe…Neću ni govoriti.

Ono što je bitno, zakone imamo, poštene tužioce i sudije koji su donijeli takvu presudu da sin sarajevskog ćevabdžije provede tamo gdje treba bar onih malih 19 mjeseci.

Azra Spahić
Foto: Instagram: Azra Spahić

Međutim dolazi na scenu ono naše…Predsjednik Federacije BiH gosp. Budimir ga pomiluje do godine dana, pa onda gosp. Čavara ga pomiluje jos i tih preostalih godinu dana, ali ljudi iz Al Jazeera Balkans podignu svoj glas, hvala im do neba, odluka se povuče.

Ali gledaj čuda, nasljednik izvadio državljanstvo Republike Srbije i sad ima dvojno državljanstvo, te se slučaj ustupa Republici Srbiji da tamo odsluži dobivenu kaznu. I “pošteni” sudija iz Pančeva poništava presudu i daje uslovno izdržavanje kazne.

Mislim da dalje ništa nije potrebno reći.

Novac, “stranka” i sve što ide uz to će NAS UBITI", objavila je Ajla Hadžismajlović. 

[facebook]https://www.facebook.com/ajla.hadzismailovic/posts/pfbid02RZuu9JvNviF8FEmmA3rkxRvzcfEFrD1qXYHT5Bi9ypESPdbtDSiBeXTHhZYyjpSal[/facebook]

Podsjetimo,Sarajevo je u petak navečer, 26. maja potresla nova tragična saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila mlada doktorica Azra Spahić, a povrijeđene su još dvije djevojke.

Na nju i još dvije pješakinje je u Mercedesu naletio Armin Berberović (1996.) iz sarajevske općine Stari Grad. Bio je pod utjecajem alkohola i nije imao položen vozački ispit.

Smrt mlade doktorice stresla je Bosnu i Hercegovinu, a više o ovoj tragediji možete čitati OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije