Održano ročište Arminu Berberoviću: "Kriv sam. Nema šta. Kajem se."

/ Komentari (15)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Y

Pogani ne moras se ti kajat treba to metak u celo i tacka

Taksista

Bez vozacke?

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

Roknut kera

Prizno je da je kriv

Ne pijem dok Paja vozi

Vozio taksi bez vozačke uh

gospoja Bezimena

Citav tekst nigdje imena ,,postupajuce tuziteljice" Ko je postupajuca tuziteljica ? Ima li ime ? Kakvo novinarstvo , uzas

guest75448947

Bez vozacke? ka Taksista a zaposlen?

Mukelefa

>>Citav tekst nigdje imena ,,postupajuce tuziteljice" Ko je postupajuca tuziteljica ? Ima li ime ? Kakvo novinarstvo , uzas ka gospoja Bezimena<< A sta ti imas sa imenom i sto to tebe interesuje ?

Role

Nije to dovoljno, nisi ubio samo osobu a drugu teško ranio već si ovaj narod lišio godina rada osobe koja je intelktualno i stručno na najvišem nivou. Dakle ozlojadio si ovaj narod. Da je pravde...ne bi ti više zvijezde vidio a ne bi ti dao da krepaš.

Geni sa greskom

Osobe sa tim karakterom su zasluzile smrtnu kaznu. Takodje vrijedi i za tvoje roditelje koji su te napravili , odgojili takvog. FUJ!

Rusmir Karkin, je li to sin Fahrije Karkina?

?......

***

***

Citam vas ovdje, vas koji pozivate na likvidaciju!

A po vama, a sta bi trebalo za ubojstvo sa predumisljajem? Likvidacija 3x? Ili likvidacija mucenjem? Pa sta cemo dalje, npr. za veleizdaju??

***

***

Berberović je bio pijan i pod utjecajem alkohola.

Sacuvaj me Boze novinarstva....

/ Najnovije