Vranić, Izetbegović i Gavrankapetanović dogovorili četiri zaključka

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Bošnjak

Ako se može Džaferović grliti sa Vučićem, zašto ne bi mogli Gavrankapetanović i Izedbegovićka???

Sda

Seka može ispasti na kraju , ali bolje bi bilo što prije i ona i bak , sejdo , jugoslav čović , rudonja , haris , asim , zuka , novke , brankiša , gunjac , brabonjčić , i ostala bagra s koca i konopca

NAPOKON DOSLI TOBBE I PAMETI IZGLEDA!

Ovako je odavno trebalo,sto vise mozgova-bolje rjesenje.Vidim ovom kmetu krivo sto su Bosnje SJELE JEDAN PORED DRUGOG/ge i pricaju.... a da smo ovako SVI, nigdje nam kraja nebi bilo!

EVO GA OPET...

Seka može ispasti na kraju , ali bolje bi bilo što prije i ona i bak , sejdo , jugoslav čović , rudonja , haris , asim , zuka , novke , brankiša , gunjac , brabonjčić , i ostala bagra s koca i konopca ka Sda JA SE TAMAN PONADAH DA CE BOESLNA BUDALA VB DA SE ZADOVOLJI SA DVA POGANA KOMENTARA ON I DALJE STANCA LI STANCA...TI SI FAKAT,ALI FAKAT SKROZ OTISO U SVOJOJ MRZNJI PREMA ISLAMU I BOSNJACIMA.IDI ROKNI SE I UCINI USLUGU I NAMA I SEBI!

1824

U svakom normalnom društvu obo bi bila sasvim uobičajena praksa, jedino kod nas ovo je ekskluzivna vijest - dobrim dijelom i zbog ovakvih komentatora!

Guest

Jao...jesmo sretni...pa mi treba da citamo i da budemo sretni sto su ovi davmo morali misliti...a nisu.. a primali platu...jesu...a joj sad kad ljudi umiru i nemaju kreveta u bolnici ili klinici.....a diiiivno...a evo spasa..pa se jos i pitaju gdje su vakcine...jao...divno. radujte se sarajlije...spas stize...majko moja mila. Pa jesmo li zaista ostali bez ijedne mozdane vijuge?????

/ Najnovije