Održan okrugli sto na temu zaštite ljudskih prava LGBTI osoba

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Halo

Da prekinete malo je bavat u mozak ovim moralistickim sranjicima? Mislite da ste sublimirali klasnu borbu i rijesili je uzdizanjem na pijedestal "specificnih" identiteta, ovaj guranjem prava pojedinaca nasuprot prava vece grupe?

N

Ne smijes pusiti ali ne smije nista ni reci kad ti edukaciju djece recimo budu vrsili gayevi, da budem ispravan. E moja vrsto. Ugrozeniji sam ja sto puta, radio 10 godina nisu me prijavili, gazde bogate niko ne kaznjava, ajd da vidim jednog pedera koji je tako radio i nece ni penzije imati. Mrs

Zastitite pedere

Zastitite vi nas od pedera,nismo mi duzni gledati i trpiti zivotinje kako se guze. Svi koji ih stite nek ih vode kuci nek ih neizvode na ulice.

Normalan građanin

Bolje bi im bilo da se liječe!

Boom

Pa na zapadu su ti gejevi direktori šefovi rade zajedno sa vama kao radnici vaš je možda doktor peder, i vi nemate ništa protiv idete im na rođedane svadbe godišnjicu braka jedino kad dođete u BiH vi se nešto bunite

Boom

A zaboravi reći i profesori su vašoj djeci nastavnici učitelji

/ Najnovije