Određen pritvor Hasanu Dupovcu i Zijadu Mutapu

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Robija

Ništa pribor, samo robija.

Robija

Ništa pritvor, samo robija.

Porota

Ništa pritvor, samo robija. ka Robija .. ..To ti kao pametan. Za robiju se treba dokazati krivično djelo a ne linčovati ljude i prije provedene istrage. kad bi se tako robije dijelile malo bi ko bio na slobodi. Memićima želim da što prije dođu do istine i pravde a ne da se agonija nastavi u nedogled. Evo sada istraga ide u smjeru u kojem su to željeli sa advokatom pa ćemo vidjeti šta će na kraju ispasti.

@Porota

a to ti kao pravican i po zakonu a covjek 5 godina se bori iako s eod starta znalo da nesto nije uredu i da je momak ubijen. Sa sigurnoscu se zna da su petljali i sa mobitelom i sa autima i sa vjestacima i naranvo da takve odmah treba po kratkom postupku osuditi pa neka poslije oni materi svojoj dokazuju, pet godina sute ko misevi jel ih stid? Jel nam takvi trebaju u drustvu i zar samo za takve vaze zakoni? Zasto sa ubijenog momka nisu vazili?

Korupcija

Iza ovoga mora stajati neko mocan jer jedino para vrti gdje i burgija nece. Trebalo je ipak podkupiti toliko ljudi u lancu, od policajaca, Alise i njene porodice, laznih svjedoka, tuzilaca, pripadnika hitne pomoci i slicno. To definitivno ne bi mogao uraditi neki bezveze lik!!!

/ Najnovije