Pročitajte šta su odlučili politički lideri iz RS-a

/ Komentari (22)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

moke

naljutili se Srbi, ko i ja kad bi se na roditelje ko dijete naljutio pa ih bojkotujem do rucka, eventualno vecere.

Ja i

Ništa šuplja, kad nestane para u genocidnoj sve pada i vodu. Koje ste vi budale uništio vas je duduk. Možete da lajete ali odluka ostaje.

Šumska

A plate ide šupci da vam nema BiH bili bi šumari.

Genocidna tvorevina

Možete da ga duvate i vi i opozicija.

Reala

Trajace blokada do kraja godisnjih odmora otprilike..

Nato

A sada Nato punopravno clanstvo

Guest

Prvo: Svakom državnom službeniku koji se neopravdano ne pojavi na poslu tri dana odmah, po zakonu, prekinuti radni odnos. Ima naše djece nezaposlene poštenje će raditi za državu od srpskih uhljeba u institucijama BiH. One nisu zajedničke kako novinari i četnici to vole reći već institucije države. Pojam "zajedničke institucije" i pravu BiH ne postoji. Drugo: Jel vrijeme ponovo da ratujemo i ako jeste hoće li nam međunarodna zajednica opet nametnuti embargo na oružje. Valja se spremati ..

BiH

Treba ministrica Turković poslati zahtjev NATOu za stacioniranje 5000 -10000 NATO vojnika u BiH. Bosanski Srbi očito ugrožavaju mir i sigurnost u BiH.

JednaJedina

Ekonomske sankcije EU entitetu RS dok se ne dozovu pameti. Ne mogu oni odbacivati evropske vrijednosti.

JA1

Odlicno, Incko ukini im plate!

Damianusdarcus

... i kad kažu da narod ne može biti genocidan!

PapeMehlem

Ja kontam da je razlog moje posjete portalu "citanje", dosao sam da procitam vijesti - ali, eto, nakav medijski naturscik Radio Sarajeva misli da je neophodno u naslov staviti glagol "Procitajte", u imperativu, ko biva sugestija ili cak naredba. Valjda je pretpostavka da je raja dosla da gleda slike "sehera pod suncem", sto je izgleda zastitni znak portala, raja hoda Ferhadijom a mi kliknemo i kazemo "aaa ljepote".

moke

Ja kontam da je razlog moje posjete portalu "citanje", dosao sam da procitam vijesti - ali, eto, nakav medijski naturscik Radio Sarajeva misli da je neophodno u naslov staviti glagol "Procitajte", u imperativu, ko biva sugestija ili cak naredba. Valjda je pretpostavka da je raja dosla da gleda slike "sehera pod suncem", sto je izgleda zastitni znak portala, raja hoda Ferhadijom a mi kliknemo i kazemo "aaa ljepote". ka PapeMehlem Najjace je ipak kad stave Lijepa Vijest na clanak kad neko predje na Islam :)

Guest

Odbacite i plate koje primate od ove države

Normalno

Čim se ne dolazi na posao neopravdano 3 dana, prestaje radni odnos! I plate nema! I knjižica se dobije!!

Herzog

Sada kada skupstina RS odbacuje zakon o zabrani negiranja genocida koji je Inzko nametnuo, oni sa tim ujedno negiraju i Holokaust jer u toj dopuni krivicnog zakona o zabrani negiranja genocida jasno stoji: Zabranjeno je negiranje genocida, ratnog zlocina i sviju drugih zlocina protiv covjevnosti ukljucujuci i genocid u Srebrenici.

Lola

Evo sve letim da procitam sta je jalasa odlucila. Ne pada mi napamet da protracim 5 minuta svog vremena i trosim oci.

Maktub

Treba ministrica Turković poslati zahtjev NATOu za stacioniranje 5000 -10000 NATO vojnika u BiH. Bosanski Srbi očito ugrožavaju mir i sigurnost u BiH. ka BiH Jeeeee. Tooo. Da otjeraju migrante? Samo pitam

Opterećene budale

Nemoj radit ,otkaz i nema plate ,mada ovoj sviti to ne znači mnogo jer su se nakrali do desetog koljena ..sve to treba iza rešetaka ,pa kmeči izmedju 4 zida do beskonačnosti!

Habuhabuhabu

Kao da su nešto radili prije toga sastančenja. Kad dođu na sastanak blokiraju, tako da se to svede na isto. Na kraju će im doći iz dupeta u glavu da najviše blokiraju vlastitom narodu.

Dpš

Bravo Srbi! Konačno ste došli do pameti, i složili se! Samo sloga Srbina spašava!

Damianusdarcus

Od svega najavljenog se složili samo da ništa ne rade... Ha, ha, ha... e djikani!

/ Najnovije