"Odlazak borca za građansku BiH": Preminuo je Konstantin Jovanović

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Gost

Neka čovjek počiva u miru. A što se tiče "građanske BiH" to je čista fantastika.

Mostar

Umrijet ce mnogi ali je dočekati neće

jedna jugokomunjarska

budala manje. sa bravarom u paklu gorio!

kole

pocivaj u miru legendo

Slava Bosni

Pocivaj u miru. Borba za Bosnu i naciju bosansku se nastavlja. Puno nas ima.

Bosna Bosancima

Konstituentni politicki narodi u BiH su rezidualne nacije kraljevine SHS\SFRJ &Nemaju vecinski slavenski genom. Ni 15% stanovnistva BiH ga nema. Nisu zakarpatski narodi. &Nisu ni nacije Srbije i Hrvatske. Ne poticu iz tih drzava. NISU NJIHOVA DIJASPORA! &ZAVNOBIHOM je preslikan kod visenacionalne Kraljevine SHS. Nije uvazena Bosanska nacija. &Danas nema SHS/SFRJ pa ne mogu biti ni njene nacije. BiH je postojala prije kraljevineSHS. &”Konstituentni politicki narodi” su zajednice okupljene na drzavnim politickim projektima. &Nastoji se BiH prikazati slozenom, sastavljenom drzavom sto ona nije po Ustavu. Ona je unitarno suverena drzava, ciji se suverenitet ne moze dijeliti ni referendumom. &Pokusaji podjele suvereniteta BiH su elementi velikodrzavnih projekata Srbije i Hrvatske sa ciljem podjele BiH, otimanja njenih ljudskih i prirodnih resursa i pripajanja teritorija predatorskim drzavama

za jedna jugokomunjarska

budala manje. sa bravarom u paklu gorio! ka jedna jugokomunjarska zlo vlada tobom. Ti si umislila da si komunista a sustini si dzavo diktature. Da ti nije bilo bravara ne bi ti skole nikad vidjela a kamo li u skolu isla. Uzivala si u Jugoslavije i dobila si vise nego sto si zasluzila, ali tvoja pohlepa trazi jos vise i vise... Zatucani tor kojem pripadas vodi te samo u jednom pravcu- neimastine, gladi i izolacije. U Jugoslaviji ste imali vrapca u ruci a sada gledate samo na goluba na grani - prazne rukekoje ne mozete dobiti.

/ Najnovije