Odgovor Mijatoviću: "O prošlosti ne govori meni čiji je otac život dao za ovu zemlju!"

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

,.... Glasac pokajnik,,....

Narod se sad debelo kaje zbog njegovog izbora,cujem to po gradu. Narod ocekivo bolitak,vece place,penzije,socijalnu kartu porodice,pomoc borcima itd.A on ublehaš 1/1.Narod pamti,doćiče nnovi izbori.

Hfxhgxgckhvjvjl

******m vas obojicu.;)

samo ukrug

Patetičari. I jedan, a vala i drugi. Bljak, bljak.

Masala

sto se ovaj uhl****o

Ja1

Zvaljo, kad ces poceti da se upucavas ovoj Iva, sto si je izmislio. Hoces li se ikad umoriti?

SDA BOTINE

Zvaljo, kad ces poceti da se upucavas ovoj Iva, sto si je izmislio. Hoces li se ikad umoriti? ka Ja1 Sve su to SDA botine lobotomirane. Zajedno su na sadaka iftaru u Spahinoj 14 i u redu za Bajrambanku ispred Begove.

NESeri

To sto ti je babo zaginuo omugucilo ti je da sada glumis nekog politicara jer da je ziv ti bi bio ino sto i on GANCI

Mrki

Lijepe riječi su ukras!

Nadimak

Srbi svoje projekte realizuju u fazama. Agresija i zlocni, pa mir, mir niko nije kriv, ko nas zavadi, ne mozemo vjecno biti neprijatelji, i slicne fraze da bi se utvrdilo gradivo i uknjizilo oteto. Onda nova faza napada. Sve dok Srbija ne izadje na more od Skadra do Zadra. Cilj opravdava sredstva zla. Nema katarze, izvinjenja, priznanja. Sve to sad vidimo na djelu. Vojinova prica je na trasi te metodologije. Sto ne trazi da velikosrbi priznaju zlocine, osude zlocince, anuliraju nanesenu stetu, vrate terorom oteto. Tu pricu nisam cuo Vojine ni od tebe.

Bravo

Upravo tako .Lekciju bana će da dijelu ubjeha sa agresorske srbo*****čke strane Namjeravaju opet da nam ispitaju mozak kako smo isti i da se okrenemo bratstvu i jedinstvu dok oni opet tajno se naoružavaju i planiraju nove genocide .Ovoga puta nas neće niko više obmanuti.Nema bratstva ni jedinstva sa genocidašima.Za karpate maaarš svinje prljave

Lijepe riječi su ukras!

Lijepe riječi su ukras!

/ Najnovije