Odbijen zahtjev zločinca Sredoja Lukića da bude pušten na prijevremenu slobodu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

Ovi su gori i od cionista i nacista zajedno! Pogotovu od nedavno udruženih cionacista!

Normalan Srbin

Srbin sam. Ali ovog monstruma Lukića bih po kratkom postupku. Monstrum je monstrum, ne zaslužuju da žive i zaslužuju ultra-nasilnu smrt.

proklet bio zakon

odsluzenja kazne kao da se zlocin moze odlezati odsluziti odraditi samo linc lincovanje monstruma......... da li monstrumi silovatelji imaju svoje monstrumske familije

6r7d7fu

Kako je moguće da je rod od ovih živ, djeca idu u školu. Imaju normalne živote. A niko se nije svetio

Justice, now

Kako je moguće da je rod od ovih živ, djeca idu u školu. Imaju normalne živote. A niko se nije svetio ka 6r7d7fu Zločinca ću objesiti, a djecu ću kidnapovati i presvući (britanskim ili japanskim) školskim uniformama, svezati ih konopcima za ruke i noge da vise živi usred trga, pa poslije ih poslati ih u internat na popravni.

Kršteni kum Paja

Kako je moguće da je rod od ovih živ, djeca idu u školu. Imaju normalne živote. A niko se nije svetio ka 6r7d7fu O kakvoj ti osveti brbljaš. Zašto da se neko sveti njegovoj porodici pa nije ona kriva što je on zločinac pa zar treba postati zvijer kao on. Ma vidi se da nisi izgubio nikog i da nisi bio tu kad je bio rat

/ Najnovije