Od danas na teritoriji Federacije BiH na snazi posebna zabrana

/ Komentari (9)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Serem je bIh

Serem je bIh

Zabrana

E jest vam naslov svaka vam novinarska čast, "od danas zabrana..." a zabrana danas i sutra! Gdje završite fakultete??

Zzzzzz

Na ovakvim senzacionalističkim naslovima pozavidio bi vam i Kurir....

Nemojte

***

Derim

***

Johny

Samo raspirujte mrznju,da bi skupili koji pregled,ne treba zaboraviti niko svoje zrtve,al ne treba cackati mecku,treba uciniti sve da ostane mir,da ne budemo necija marioneta,svi ,,vladari" koji su vladali ovim krqlajevima ostavili su neko skriveno zlo,zarbse nikad necemo dozvati pameti i shvatiti da smo jedni drugima naj blizi,naj preci..??

Nemojte ljudi

***

Sve zrtve

Srpkih vojnika 22000, a civilnih 3000 od tog trecinu ubila srpska vojska. Bosnjackih vojnika 30000 a dobar dio tako upisan samo radi godista, inace ubijeni nenaoruzani pred kucama ili u logorima i 36000 civila. Pa i ovih 9000 iz Srebrenice broje u vojne zrtve. Hrvata vojnika 5000 a civila 2500. U ovo se ne broje vojnici iz Srbje i Hrvatske koji su u Bosni ginuli a kod kuce se kopali. Eh pa sta sad covjek iz ovog moze zakljuciti, da su svi krivi?

Bottom line

Nije daleko od istine da je nepravedno ubijeno 50000 muslimana a 5000 krscana, a vojnika u borbi 15000 muslimana i 30000 krscana. Ko su kakvi ljudi i kakvi vojnici?

/ Najnovije