Objavljujemo imena uhapšenih: Ovo su osobe optužene da su ubile 800 Bošnjaka u genocidu

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Istina o lazima

Lijepe riječi su ukras!

Patriot

Ovom spisku dodati i ime Milenka Kajganića, zaštitnika ovih pomenutih.

NAM

Kajganicu i Tuzilastvu BiH je jedna zrtva nasumicnog granatiranja Kalinovika ispred strijeljanja 800 zarobljenih civila kao genocidne radnje. Niko nije odgovarao za hiljade pobijenih Gorazdana, a sudi se za pobijene naoruzane civile i vojnike jednog sela kod Foce ili sela kod Visokog iz koga su topovima gadjali po Sarajevu, Visokom, Brezi,…. Oricu se sudi vise puta. Dobrovoljacka sesudi vise puta u pokusaju. Ciju strategiju provodi tuzilastvo BiH? Srbije ili Bosne?

NAM

***

FRLj

Zar ovo nije trebalo biti presudjeno mnogo prije sudjenja Oricu ili Mahmuljinu. Ko to upravlja Tuzilastvom BiH? Srbija i posrbijanci?

UN Official

***

Aca

***

/ Najnovije