Objavljeni podaci: Koliko je stanovnika KS vakcinisano do sada?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Slika

Vijesti o koroni nisu tako užasne, kad je ovako lijepa slika čovječe

Tata

Pa kad se uzme u obzir veliki je broj vakcinisanim u bolnicama. Ne rade vam nesto ovo vakcine. Ustvari to se ne može vise zvati vakcina jer ne štiti od virusa , nego je to postao lijek protiv za zaštitu od težih simptoma.

Guest

Kakve veze koliko je vakcinisano jer poslije nekoliko mjeseci istice dejstvo "zastite" tako da su opet svi na pocetku reda za...vakcinaciju. Farsa bez kraja.

zizi

Wow! Bolji smo od New Yorka! U New Yorku oko 47% procijepljenost (od 8.5mil nesto manje od 4mil cijepljeno)

imunitet krda

ako je vjerovati ovim ciframa, Kanton Sarajevo je vec stekao imunitet krda - jer je ostatak prebolio covid! Ovo bi trebala biti vijest dana, sedmice, i mjeseca, i otvarajte sve kafane!

/ Najnovije