Objavljeni detalji sa sastanka: Plenković podržao Čovića u vezi Južne interkonekcije

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Haha

Normalna stvar. ***

Dobro je Plenki sa podrzavanjem.

Daj ti sada KON-KRET-NO, pusti vise retoriku, znamo da si tu jak. Evo cetvrti mandat nas prave budalama, dokle vise???

Kiki

Ništa se ti ne pitaš ni tvoj dečko. Pogledaj sta si uradio sa Hrvatske jad i bijeda.

U koju ti redovito ljeti ides i poneses min. 1kE.

>>Ništa se ti ne pitaš ni tvoj dečko. Pogledaj sta si uradio sa Hrvatske jad i bijeda. ka Kiki<<

Sarajevo bih

Koji uzp licemjeri kao podrzavaju bih ali kako Covic kaze,ha ha ha,moze al u ***.

TVRTKO 2

Daj ti sada KON-KRET-NO, pusti vise retoriku, znamo da si tu jak. Evo cetvrti mandat nas prave budalama, dokle vise??? ka Dobro je Plenki sa podrzavanjem. Šta Plenki ima palamuditi oko BiH, neka se bavi Hrvatskom gdje je us..o motku do daske. Smjenjeno mu 39 ministara a on ni da trepne. Davno je morao podnijeti ostavku i odrediti novog mandatara.

Haha

***

Asker

Lijepe riječi su ukras!

Nije ni onaj prije njega bio nista bolji.

Šta Plenki ima palamuditi oko BiH, neka se bavi Hrvatskom gdje je us..o motku do daske. Smjenjeno mu 39 ministara a on ni da trepne. Davno je morao podnijeti ostavku i odrediti novog mandatara. ka TVRTKO 2 ....................... Za premijera nemamo dobrih, a da hoce to radit. Zato imamo vrhunskog predsjednika. A kojeg vi mrzite. Pa mrzite, to je vase pravo.

666

Žalosno je gledati šta Plenković mora da radi šake glasova ove dijaspore. Ali šta ćeš, tražili ste gledajte. Nekada mi prosto bude žao Hrvata. Šta im rade ovi Hercegovci. Napr. Index piše da ih je Proka Pronalazač Rimac u crno zavio. Sve za šaki dijasporskih glasova. Tužno.

***

***

***

***

/ Najnovije