Objavljen sramotni spot za proslavu neustavnog 9. januara: Hoće li ponovo skandirati 'Za krst'?

/ Komentari (18)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Dajesrece

Da onaj bezmudi schmidt posalje 9/01 jednu motoriziranu brigadu da se provoza banja lukom gdje krkan odrzava svoju prrdstavu to bi doprinjelo miru u BiH

***

***

Borac sa kauča

Mole se oni koji budu dolazili na trg na proslave dan rs da prije toga ne jedu grah zbog pucanja da se ne plaše ostale patriote(da ne misle da ne pucaju po njima)

Nato

Ovo se može smatrati kao legitimna vojna meta .... kad za Tuzlu kapiju nije niko odgovarao zašto bi za ovo fasisticko divljanje.

Simbol

Milojko...

Amin

Lijepe riječi su ukras!

Haha

I kada budete koračali zajedno, nemojte zaboraviti da nam ga svi zajedno pop*š*te... Ko je na čelu kolone? gorica?

Šlbmk

Šlbmk

Jah

Komšije potamaniš, raseliš i na kraju samozadovoljno mašeš zastavicama i snimaš spotove na neustavni, izmišljeni praznik. To mogu samo trofazni turkolici.

***

***

Gost

Kad god kažete ili napišete RS kršite Ustav. Lijepo se kaže Republika Srpska.

Spicar

I kada budete koračali zajedno, nemojte zaboraviti da nam ga svi zajedno pop*š*te... Ko je na čelu kolone? gorica? ka Haha ....pusi babi svom, a mozete vala i nama, samo dodjite u Banja Luku

Spicar

Lijepe riječi su ukras!

Samo

Samo je ustavni sud neustavan

Istina

SMETA VAMA SVE STO JE SRPSKO TO JE TO /ko je odgovarao za tuzlansku kolonu i dobfovoljacku sram nek vas bude /

Istina

Prava definicija genocida i ratnog zlocina je jasenovac i garevica kod bihaca i UNA grobnica srba /velika opomena srpskom narodu a istorija uciteljica /

***

***

Samo Milutin

SMETA VAMA SVE STO JE SRPSKO TO JE TO /ko je odgovarao za tuzlansku kolonu i dobfovoljacku sram nek vas bude / ka Istina Slušaj bote, pogledaj na You Tubeu sta Kukanjac ima da kaže za Dobrovoljačku. Pazi, nema na svijeeeetu čovjeka koji bolje zna o tome, a spreman je bio da govori istinu. Za razliku od tebe, recimo. A šta ćeš, čovjek je bio vojnik za razliku od tebe pačenika botovskog koji je u službi zla.

/ Najnovije